HomeΚΡΗΤΗΗγουμενίδης: Να σταματήσει ο εμπαιγμός απέναντι στους αγροτοκτηνοτρόφους της Κρήτης

Ηγουμενίδης: Να σταματήσει ο εμπαιγμός απέναντι στους αγροτοκτηνοτρόφους της Κρήτης

"Η κυβέρνηση εμπαίζει τους αγρότες της Κρήτης"

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη σύσκεψη των αγροτών στα γραφεία της ΕΑΣΗ συμμετείχε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Ηγουμενίδης, ενώ αναφορικά με τη στάση της Κυβέρνησης και τις κινητοποιήσεις που αποφασίστηκαν δήλωσε:

«Όλο το τελευταίο διάστημα, η Κυβέρνηση και η ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης εμπαίζει με ψεύτικες υποσχέσεις τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της Κρήτης. Υποκρίνεται ότι είναι δήθεν στο πλευρό τους, ενώ στην πραγματικότητα τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια τους.

Καθόλου τυχαία στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι πληγέντες παραγωγοί δεν ικανοποιούνται από τα μέτρα που υποτίθεται ότι λαμβάνονται σε όφελος των παραγωγών η Κυβέρνηση, ενώ είναι καθαρό ότι δεν υπάρχει καμία πολιτική βούληση για να τροποποιηθεί η επίμαχη ΚΥΑ που βλάπτει τα συμφέροντα των αγροτοκτηνοτρόφων της Κρήτης.

Η  αύξηση του κόστους παραγωγής, τα οριζόντια μέτρα και η αδιαφορία για διόρθωση στους Δασικούς Χάρτες της Κρήτης εξακολουθούν και σήμερα να παραμένουν ανεπίλυτα στο τραπέζι. Η στάση αυτή στοχεύει μαζικά στους παραγωγούς και πυροβολεί την ίδια την παραγωγή και την ποιότητά της.

Για όλους αυτούς τους λόγους, δηλώνουμε παρόντες στον αγώνα με στόχο την έμπρακτη προστασία και ενίσχυση του πρωτογενή τομέα της Κρήτης».

Διαφήμιση
Διαφήμιση