HomeHL-TOPΤράβηξε όπλο και απείλησε τον γείτονά του – Χειροπέδες σε 4

Τράβηξε όπλο και απείλησε τον γείτονά του – Χειροπέδες σε 4

Ένταση μεταξύ δύο παρεών στη Φοινικιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής όταν δύο παρέες τσακώθηκαν μεταξύ τους στη Φοινικιά.

Οι τέσσερις ανήκαν σε μία παρέα που είχε τραπέζι σε σπίτι της περιοχής όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία επικράτησε ένταση μεταξύ δύο γειτόνων τους.

Πολύ σύντομα «άναψαν τα αίματα» με αποτέλεσμα οι δύο παρέες να έρθουν στα χέρια. Τότε, ένα άτομο από την παρέα των τεσσάρων τράβηξε όπλο και απείλησε τους δύο γείτονες ωστόσο η Αστυνομία είχε ήδη ειδοποιηθεί και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο πρόλαβαν και απέτρεψαν τα χειρότερα.

Οι τέσσερις συνελήφθησαν και πέρασαν τη νύχτα στο Αστυνομικό Τμήμα ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών, απειλή με όπλο και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Το αναλυτικό δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν χθες (14.11.2021) το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, τέσσερις (4) ημεδαποί κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πρόκλησης σωματικών βλαβών και της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα χθες (14.11.2021) το βράδυ, οι τέσσερις ημεδαποί προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε βάρος δύο ημεδαπών και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι με το γεμιστήρα του και φυσίγγια και αναδιπλούμενο μαχαίρι για τα οποία σχηματίστηκε επιπλέον δικογραφία σε βάρος δύο από τους ημεδαπούς- δράστες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση