HomeΣΠΟΡΚώστας Γκελαούζος: Ο μεγάλος νικητής στο Μαραθώνιος της Αθήνας

Κώστας Γκελαούζος: Ο μεγάλος νικητής στο Μαραθώνιος της Αθήνας

Το νέο αυθεντικό… σύνθημα του Μαραθωνίου: #iAMAuthentic

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκπληκτική εμφάνιση έκανε ο Κώστας Γκελαούζος ο οποίος κέρδισε τον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών.

Κάνοντας σωστή κατανομή δυνάμεων, κυνήγησε μέχρι τέλους το ρεκόρ της Αυθεντικής διαδρομής (2:17.56 του Νίκου Πολιά από το 2004) και το κατάφερε καθώς τερμάτισε σε χρόνο 2:16:49!

Ο αθλητής το κατέρριψε κατά ένα λεπτό και 7 δευτερόλεπτα, γράφοντας ιστορία με την εμφάνισή του.

Γκελαούζος: «Ευχαριστώ τον κόσμο, του το χρώσταγα»

Ο νικητής του Αυθεντικού Μαραθωνιού Αθηνών, Κώστας Γκελαούζος, αφιέρωσε το κατόρθωμα του στον κόσμο που τον στήριξε καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στον φίλο του και συναθλητή του, Παναγιώτη Καραϊσκο, που δεν μπόρεσε να παρεβρεθεί στην 38η Κλασική διαδρομή, καθώς τέσσερις μέρες πριν, νόσησε με κορωνοϊο: «Η αλήθεια είναι πως ρίσκαρα πολύ.

Πέρασα αρκετά γρήγορα, το οποίο με χρέωσε μετά. Παρόλα αυτά έδειξα πολύ δυνατός και ότι έχω την επίδοση στα πόδια μου. Κρατήθηκα, το πίστεψα.

Το χρώσταγα στον κόσμο και τους ευχαριστώ όλους. Και μέσα στη διαδρομή και στο Καλλιμάρμαρο, πραγματικά μου έδωσαν κίνητρο, να καταφέρω αυτό που κατάφερα».

Η ολυμπιακή ομάδα στίβου βραβεύεται στη διάρκεια του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας

Το πρωί της Κυριακής, λίγο πριν ο πρώτος μαραθωνοδρόμων μπει στο Παναθηναϊκό στάδιο για να τερματίσει, η Εθνική Ομάδα που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο θα κάνει τη δική της παρουσία στο στάδιο, προκειμένου να τιμηθεί από την Ομοσπονδία.

Το νέο αυθεντικό… σύνθημα του Μαραθωνίου: #iAMAuthentic

Η γιορτή του μαραθωνίου επιστρέφει φέτος δυναμικά με στόχο να ξεσηκώσει τόσο τους χιλιάδες δρομείς, όσο και τους χιλιάδες θεατές και η διοργάνωση έχει νέο σύνθημα #iAMAuthentic.

Οι δρομείς που θα συμμετάσχουν στον αγώνα, αλλά και θεατές, μπορούν να αναρτούν στα social media την αγαπημένη τους φωτογραφία με το νέο hashtag.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση