HomeΚΡΗΤΗΓερουλάνος από Κρήτη: Λευτέρη, αν θες να αλλάξει κάτι, έλα να ψηφίσεις

Γερουλάνος από Κρήτη: Λευτέρη, αν θες να αλλάξει κάτι, έλα να ψηφίσεις

Κάλεσμα για καθολική ψήφο στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παύλος Γερουλάνος, βρίσκεται στην Κρήτη για διήμερη περιοδεία.

Ξεκινώντας από τα Χανιά και τους Τάφους των Βενιζέλων, επισκέπτεται το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο, τα Ανώγεια και τον Άγιο Νικόλαο, με στόχο να μιλήσει στους πολίτες της Κρήτης για την πολιτική πρόταση με την οποία διεκδικεί την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής.

Σε αυτό το πλαίσιο, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 98,4 στον δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη απάντησε και σε πολλές ερωτήσεις των ακροατών. Μεταξύ αυτών, ένας νέος Κρητικός ο Λευτέρης, 23 ετών, ο οποίος έθεσε ένα πολύ σκληρό για τη γενιά του ερώτημα, στον Παύλο Γερουλάνο:

Λευτέρης: Όλοι οι πολιτικοί μάς λένε, να επιστρέψουν πίσω τα παιδιά μας, το braindrain. Πώς να επιστρέψουμε; Με 400 και 500 ευρώ μισθούς; Όλοι πανηγυρίζουν ότι γυρνάμε αλλά ξέρετε γιατί γυρνάμε πίσω; Γιατί ουσιαστικά έξω, στο Λονδίνο για παράδειγμα, ως σκλαβάκι δούλευα, αποφάσισα να γυρίσω πίσω για να είμαι τουλάχιστον κοντά στους δικούς μου, όχι όμως γιατί βρήκα δυνατότητες εδώ.

Παύλος Γερουλάνος: Μα εγώ δεν λέω ότι υπάρχουν δυνατότητες εδώ, λέω ότι πρέπει να φτιάξουμε δυνατότητες εδώ. Λευτέρη, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα στην Ελλάδα όσο συνεχίζουμε το παραγωγικό μοντέλο το οποίο φτιάξαμε στο παρελθόν στη χώρα. Μπορεί να βολεύτηκαν κάποιες γενιές στο παρελθόν, αλλά σήμερα ειδικά η νέα γενιά υποφέρει από αυτό το μοντέλο. Ένα μοντέλο που κρατάει την εξουσία στα χέρια των λίγων. Λευτέρη, αν θες να αλλάξει κάτι, πήγαινε να ψηφίσεις στις 5 του μηνός, στις 12, στις εθνικές εκλογές και ψήφισε αυτόν που θα σε πείσει ότι θα διεκδικήσει την εξουσία όχι για να την οικειοποιηθεί, όχι για να την κάνει δική του, όχι για να την εκμεταλλευτεί, αλλά για να την περάσει εκεί που λογοδοτεί, στον πολίτη. Αυτό είναι που πρέπει να αλλάξουμε σήμερα στην Ελλάδα. Τίποτα δεν θα αλλάξει όσο οι λίγοι νιώθουν ότι η εξουσία είναι για αυτούς, για να τη λυμαίνονται εκείνοι.

Ο Παύλος Γερουλάνος σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία στο Ηράκλειο στις 18:30 στο ξενοδοχείο IBIS, ενώ αύριο θα βρεθεί στα Ανώγεια και στον Άγιο Νικόλαο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση