HomeHL-SportsΗ Ελληνορωμαϊκή πάλη ξανά μετά απο 9 χρόνια στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο

Η Ελληνορωμαϊκή πάλη ξανά μετά απο 9 χρόνια στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο

Εντυπωσιακό θέαμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ελληνορωμαϊκή πάλη, το άθλημα των δυνατών, που τόσες επιτυχίες έχει χαρίσει στη χώρα μας, σε Ολυμπιάδες και Παγκόσμιες και Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, φιλοξενήθηκε ξανά στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο μετά απο 9 χρόνια, με την διεξαγωγή, του Παγκρήτιο πρωταθλήματος.

Το θέαμα ήταν εντυπωσιακό και οι Κρητικοί αθλητές, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Την διοργάνωση, τίμησε με την παρουσία του, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος συνεχάρη τους αθλητές, τους προπονητές και τα στελέχη του αθλήματος στην Κρήτη, για την προσπάθεια τους.

Το «παρών» έδωσε επίσης, σύσσωμη η Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού Αθλητικού κέντρου Ηρακλείου, που με χαρά φιλοξένησε ξανά μετά απο χρόνια, σε μια απο τις εγκαταστάσεις της, μια τόσο σημαντική διοργάνωση.

Οπως δήλωσε ο πρόεδρος του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου Λευτέρης Ζερβός «η ελληνορωμαϊκή πάλη είναι ένα άθλημα το οποίο μας έχει χαρίσει σπουδαίες διακρίσεις σαν χώρα και το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε ως Διοίκηση και φυσικά με τη σύμφωνη γνώμη και προτροπή του Υφυπουργού ήταν να τους δεχτούμε στο χώρο μας με ιδιαίτερη χαρά! Η δική μας ανταμοιβή ήταν τα καλά λόγια των διοργανωτών, των μελών της Ομοσπονδίας και των θεατών που αντίκρισαν ένα κλειστό γυμναστήριο πραγματικό στολίδι. Μια άρτια διοργάνωση με πολύ κόσμο στις κερκίδες, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες της πολιτείας».

Kαι ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ κατέληξε λέγοντας ότι «όλα τα αθλήματα έχουν θέση μέσα στις εγκαταστάσεις μας. Όπου μπορούμε και όπως μπορούμε θα στεκόμαστε αρωγοί των προσπαθειών τους. Το θέαμα που προσέφεραν οι μικροί αλλά και οι μεγαλύτεροι αθλητές ήταν πραγματικά εντυπωσιακό και αποδεικνύει έμπρακτα ότι τόσο στο Ηράκλειο αλλά και σε όλη την Κρήτη διαθέτουμε υψηλό επίπεδο αθλητών και προπονητών».

Διαφήμιση
Διαφήμιση