HomeHL-SportsΟΦΗ: Στάικος και Τσιλιανίδης επέστρεψαν μετά από μήνες

ΟΦΗ: Στάικος και Τσιλιανίδης επέστρεψαν μετά από μήνες

Σημαντική ημέρα στον ΟΦΗ, καθώς οι Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης επέστρεψαν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων ύστερα από πολύμηνη αποχή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης συμμετείχαν την Τρίτη  σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και αναμφίβολα πρόκειται για πολύ σημαντική στιγμή και για τους δύο ποδοσφαιριστές, αλλά και για τον ΟΦΗ.

Ο 25χρονος μέσος, Πασχάλης Στάικος, είχε υποστεί ρήξη χιαστού τον περασμένο Μάρτιο και έκτοτε ήταν νοκ άουτ.

Τελευταία του συμμετοχή με την ομάδα του Ηρακλείου ήταν στις 20 Μαρτίου 2021, στο εκτός έδρας 0-0 εναντίον του Βόλου.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, Κοσμάς Τσιλιανίδης, είχε υποστεί ρήξη χιαστού τον Μάιο του 2020 και λίγο μετά την επιστροφή του στο γήπεδο, τον περασμένο Ιανουάριο, υποβλήθηκε σε άλλη επέμβαση στο γόνατο.

Τον Ιούνιο είχε επισκεφθεί ειδικό κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό, σε συνεργασία φυσικά με τον ΟΦΗ, που από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό του.

Η δική του τελευταία συμμετοχή με τον ΟΦΗ καταγράφηκε στις 26 Ιανουαρίου 2021, στην εντός έδρας ήττα (0-1) από τον Αστέρα.

Τόσο αυτός όσο και ο Στάικος τέθηκαν στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια για το φιλικό της Παρασκευής  με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο Παγκρήτιο.

Από εκεί και πέρα, δεν προπονήθηκε ο τραυματίας Ντουρμισάι, οι Νέιρα και Ντε Γκούζμαν ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ουές έκανε θεραπεία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση