HomeHL-LifestyleΕπέστρεψε στο Μονακό η πριγκίπισσα Σαρλίν

Επέστρεψε στο Μονακό η πριγκίπισσα Σαρλίν

Καταβεβλημένη αλλά στιλάτη με τα δίδυμα στο Πριγκιπάτο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σκιά του εαυτού της αλλά στιλάτη με μπεζ πλεκτό φόρεμα και μαύρο παλτό, η πριγκίπισσα Σαρλίν έφτασε στο Πριγκιπάτο του Μονακό.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψε στο Μονακό μετά από πολλούς μήνες απουσίας, όπως είχε ενημερώσει ο πρίγκιπας Αλβέρτος σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Καταβεβλημένη και ταλαιπωρημένη, αλλά πάντοτε στιλάτη, η πριγκίπισσα Σαρλίν βρίσκεται ήδη κοντά στα παιδιά της και τον σύζυγό της.

Το παλάτι δημοσίευσε φωτογραφίες το μεσημέρι της Δευτέρας. Σε αυτές, βλέπουμε τη Σαρλίν, τα δίδυμα και τον Αλβέρτο στο προαύλιο του παλατιού.

Γράφουν στη λεζάντα των φωτογραφιών:

«Τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου νωρίς το πρωί, ο πρίγκιπας της HSH Αλβέρτος Β΄, συνοδευόμενος από την πριγκίπισσα Στεφανί καθώς και τον πρίγκιπα Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα υποδέχθηκαν την πριγκίπισσα Σαρλίν στο Πριγκιπάτο του Μονακό. Μια επανένωση γεμάτη χαρά και συγκίνηση.»

Αν και καταβεβλημένη, η Σαρλίν ήταν στιλάτη όπως συνηθίζει, φορώντας ένα μπεζ πλεκτό φόρεμα και ένα παλτό, το οποίο συνδύασε με μαύρες δερμάτινες μπότες και δερμάτινη τσάντα.

Η περιπέτεια με την υγεία της πριγίπισσας Σαρλίν και οι φήμες χωρισμού

Η Σαρλίν, βρισκόταν εδώ και πολλούς μήνες μακριά από το πριγκιπάτο λόγω προβλημάτων υγείας, ενώ οι φήμες οργίαζαν για πολύ σοβαρά προβλήματα στον γάμο τους.

Για τα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει όλο αυτό το διάστημα για τον γάμο τους είπε:

«Αυτά τα δημοσιεύματα ήταν εξαιρετικά ανησυχητικά και μας πλήγωσαν. Τη σύζυγό μου, εμένα και το Μονακό», είπε Point of View.

Οι ίδιοι επέλεξαν να μην αποκαλύψουν το πρόβλημα της υγείας της πρώην επαγγελματία κολυμβήτριας, είναι επειδή η ίδια ήθελε να το κρατήσει για τον εαυτό της:

«Η γυναίκα μου δεν ήθελε να μιλήσει για τα προβλήματα υγείας της αμέσως. Είναι ένα προσωπικό γεγονός, επιλέξαμε να μην μιλήσουμε πολύ για αυτό το θέμα. Όπως πολλά πράγματα στη ζωή, είναι θέμα ισορροπίας και επιλογών», υπογράμμισε ο πατέρας των διδύμων Ζακ και Γκαμπριέλα.

Σε αυτή τη δοκιμασία, ο Αλβέρτος του Μονακό βασίστηκε στην πολύτιμη υποστήριξη της οικογένειάς του: «Η παρουσία όλης της οικογένειας ήταν για τα παιδιά μου και εμένα μια μεγάλη ενθάρρυνση και μια εξαιρετική υποστήριξη», πρόσθεσε.

Πρίγκιπας Αλβέρτος: Η μεγάλη κακία της πρώην του για τη Σαρλίν και η απάντησή του

Λίγες μέρες πριν από την πολυαναμενόμενη επιστροφή της συζύγου του στο Μονακό, ο πρίγκιπας Αλβέρτος, έδωσε συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό Point De Vue, όπου μίλησε για την σύζυγό του πριγκίπισσα Σαρλίν, τονίζοντας το πόσο του λείπει, ενώ αποκάλυψε και ένα άγνωστο περιστατικό σε σχέση με τον νόθο γιο του Αλεξάντερ.

Ο Αλβέρτος ερωτήθηκε για την πρώην σύντροφό του Νικόλ Κοστ, η οποία μίλησε άσχημα για τη Σαρλίν.

Μάλιστα, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος δήλωσε ότι είναι «έξαλλος» με τα σχόλια που έκανε η πρώην του για την Πριγκίπισσα Σαρλίν και ήταν κάτι που δεν περίμενε από εκείνη. Η πρώην αεροσυνοδός, Νικόλ, η οποία είναι μητέρα του μεγαλύτερου γιου του Αλβέρτου, εκτός γάμου, υποστήριξε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Paris Match τον Σεπτέμβριο του 2021, ότι η Πριγκίπισσα Σαρλίν είχε κάνει παρέμβαση στη ζωή του γιου της, όταν αρραβωνιάστηκε τον πρίγκιπα Αλβέρτο το 2010. Ουσιαστικά, δήλωσε, ότι η Σαρλίν του άλλαξε δωμάτιο και γενικά θέλησε να τον βάλει στο περιθώριο.

Ο 63χρονος πρίγκιπας Αλβέρτος, απάντησε στο Point De Vue, εξηγώντας πως δεν περίμενε ποτέ από τη Νικόλ να κάνει τέτοια σχόλια για τη σύζυγό του:

«Μόλις με είχε ενημερώσει ότι επρόκειτο να κυκλοφορήσει κάτι. Σκέφτηκα ότι θα ήταν απλώς μια φωτογραφία γενεθλίων. Αλλά αυτό ήταν ακατάλληλο, ήμουν έξαλλος όταν το ανακάλυψα».

Ποια είναι η πρώην του Αλβέρτου και ο γιος τους

Το τελευταίο διάστημα, υπήρξαν φήμες ότι με τη Σαρλίν να έχει «κολλήσει» στη Νότια Αφρική, ο Αλβέρτος είχε επιτρέψει στη Νικόλ Κόστε, μια παλιά αγαπημένη του με την οποία έχει παιδί εκτός γάμου.

Ο Alexandre Coste είναι το ένα από τα δύο παιδιά που έχει αναγνωρίσει ο Αλβέρτος από σχέσεις εκτός γάμου.

Αν και το παιδί είχε γεννηθεί πριν η Σαρλίν μπει στη ζωή του Αλβέρτου, η μητέρα του ισχυρίζεται ότι ήθελε να τον απομακρύνει από κοντά του και από κοντά της όταν μπήκε στην βασιλική οικογένεια…

thetoc.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση