HomeHL-9Συγκινεί η ζωγραφιά μικρού παιδιού προς τον άρρωστο από κοροναϊό πατέρα του

Συγκινεί η ζωγραφιά μικρού παιδιού προς τον άρρωστο από κοροναϊό πατέρα του

Το συγκινητικό μήνυμα ενός μικρού παιδιού στον πατέρα του που νοσηλεύεται με κοροναϊό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Ελπίζω να βγω σύντομα με περιμένουν». Με αυτό τον τρόπο απάντησε ένας πατέρας, ο οποίος νοσηλεύεται με πνευμονία στην κλινική Covid-19 του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, στη ζωγραφιά που του έστειλε το παιδί του, στην οποία του έλεγε ότι τον αγαπάει και τον περιμένει.

Ο μικρός Μάνος ζωγράφισε την οικογένεια του σε ένα λευκό χαρτί και με πολύχρωμους μαρκαδόρους έστειλε το μήνυμα στον 48χρονο πατέρα του, θέλοντας να του δώσει ένα κίνητρο να γυρίσει ακόμα πιο γρήγορα κοντά του.

«Σε αγαπάμε και σε περιμένουμε»

«Μπαμπά σε αγαπούμε και σε περιμένουμε», γράφει με χαρούμενα χρώματα σε μια λευκή σελίδα όπου περικλείει όλο τον κόσμο του: «Μπαμπάς, μαμά, Μάνος, Σταματίμα = οικογένεια».

Με την υπόλοιπη οικογένεια να νοσεί στο σπίτι, επίσης από κοροναϊό και τον πατέρα να νοσηλεύεται για τέταρτη ημέρα στο νοσοκομείο, η ζωγραφιά αυτή αποκτά μεγαλύτερη συναισθηματική αξία.

Όσο για τον περήφανο, πατέρα, που ιατρικοί λόγοι τον έκαναν να καθυστερήσει τον εμβολιασμό, ο ίδιος έγραψε στο Facebook ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βγει καθώς οι δικοί του τον περιμένουν.

«Eλπίζω να βγω σύντομα… με περιμένουν» έγραψε.

paterasmekoronoio

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση