HomeHL-LifestyleΗ κόρη της Σάλμα Χάγιεκ είναι το ασχημόπαπο που μεταμορφώθηκε σε κύκνο

Η κόρη της Σάλμα Χάγιεκ είναι το ασχημόπαπο που μεταμορφώθηκε σε κύκνο

Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της 14χρονης Βαλεντίνας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η 50χρονη ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ πρόσφατα ανάρτησε μία κοινή φωτογραφία με την κόρη της Βαλεντίνα, όπου στέκονται η μία απέναντι από την άλλη και ακουμπούν τα κεφάλια τους μεταξύ τους, ενώ πίσω τους φαίνεται ένα πανέμορφο ηλιοβασίλεμα.

Είναι ίσως η πρώτη φορά που η ηθοποιός δημοσιεύει φωτογραφία με την κόρη της, αφού για χρόνια προσπαθούσε να την προστατεύει από τα φώτα της δημοσιότητας. Στην λεζάντα, η Σάλμα Χάγιεκ έγραψε: «Πολύτιμό μου κορίτσι, είσαι τα πάντα για εμένα. Να είναι ευλογημένη η ημέρα που ήρθες στην ζωή μου και την φώτισες με αυτό το εκτυφλωτικό σου φως. Χρόνια σου πολλά, Βαλεντίνα. Σε ευχαριστώ που είσαι εσύ».

Την μικρή Βαλεντίνα είχαν πιάσει άπειρες φορές στο στόμα τους τα ταμπλόιντς που την χαρακτήριζαν «κακάσχημη» δίπλα στην καλλονή μητέρα της. Τίτλοι όπως «από το ρόδο βγαίνει αγκάθι» και άλλα πολλά πλήγωσαν κατά καιρούς την Σάλμα Χάγιεκ που προσπαθούσε μάταια να την προστατεύσει.

xa2-1

H Σάλμα Χάγιεκ μαζί με την 14χρονη Βαλεντίνα στην πρεμιέρα της ταινίας Eternals στο Λος Αντζελες

Η ίδια η ηθοποιός, είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της, πως η μικρή είχε επιστρέψει σπίτι πολλές φορές κλαίγοντας καθώς στο σχολείο την κορόϊδευαν για το σκούρο δέρμα της. Την κορόιδευαν σαν «μαυροτσούκαλο». Της έλεγαν πως η «άτυχη Βαλεντίνα, είχε κληρονομήσει την… ασχήμια του πατέρα της και το σκούρο δέρμα της Λατίνας μητέρας της». Χαρακτηριστικά η Σάλμα Χάγιεκ είχε δηλώσει τότε πως μπορεί και η ίδια να έχει βιώσει έναν απίστευτο ρατσισμό λόγω της Μεξικάνικης καταγωγής της, αλλά αυτό που συνέβαινε με την κόρη της έφτανε πια στα όρια της κακίας.

Η 50χρονη σταρ, όπως η ίδια είχε δηλώσει, συμβούλευε πάντα την μικρή «να είναι περήφανη για την Μεξικάνικη καταγωγή της και πως η ομορφιά κρύβεται πάντα μέσα μας». Και όσο οι προσβολές και τα αρνητικά δημοσιεύματα πολλαπλασιάζονταν, τόσο η Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά Πινό προσπαθούσαν να κρατήσουν το «ασχημόπαπό» τους μακριά από τα δηλητηριώδη σχόλια των δημοσιογράφων και των social media. Άλλωστε, όπως είχε πει και μια φαρμακόγλωσσα των media «η μικρή και άσχημη Βαλεντίνα έχει μια τεράστια περιουσία να κληρονομήσει που σίγουρα θα την κάνει πανέμορφη στα μάτια όλων»…

xa3

Η Σάλμα Χάγιεκ με την Βαλεντίνα σε μικρή ηλικία

xa4

Ο Φρανσουά Πινό με την κόρη του Βαλεντίνα σε μικρή ηλικία

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο πατέρας της Φρανσουά Πινό είναι ένας από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες στον κόσμο. Είναι ο βασιλιάς της γαλλικής μόδας. Ανάμεσα στην τεράστια αυτοκρατορία του περιλαμβάνονται φίρμες όπως Gucci, Yves Saint Laurent, Alexander McQueen, Boucheron, Brioni, Dodo, Bottega Veneta, Stella McCartney, ο οίκος δημοπρασιών Christie’s.

Στον τομέα της οινοποιίας ο Πινό έχει το Chateau Latour, στις εκδόσεις το Le Point και στον χώρο του ποδοσφαίρου το Stade Rennais F.C.. Το 2000 ο όμιλος Πινό εξαγόρασε και το εμβληματικό θέατρο Marigny στο Παρίσι. Οταν κάηκε η Παναγία των Παρισίων o Πινό έδωσε 100 εκατομμύρια ευρώ για την αναστήλωση του ναού.

Το μέλλον, όμως, ήρθε να διαψεύσει όλες τις φαρμακόγλωσσες. Το «ασχημόπαπο» μεταμορφώνεται, στην εφηβεία του, σε κύκνο. Η παρουσία της, πλάι στην μητέρα της, στην πρεμιέρα της ταινίας Eternals στο Λος Αντζελες άφησε τους πάντες -και ίδιους τις κακές γλώσσες – άφωνες. Πλέον, η 14χρονη Βαλεντίνα είχε ήδη μεταμορφωθεί σε μια όμορφη έφηβη. Έλαμπε πλάι στην 50χρονη μητέρα της που φορούσε μια μαύρη τουαλέτα Gucci με χρυσές λεπτομέρειες, ενώ η ίδια η Βαλεντίνα προτίμησε ένα midi πουά φόρεμα του οίκου Saint Laurent, το οποίο συνδύασε με μαύρο καλσόν και ankle boots.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση