HomeHL-9Τροχαίο δυστύχημα με μηχανή – Ακόμα ένα θύμα στην Κρήτη

Τροχαίο δυστύχημα με μηχανή – Ακόμα ένα θύμα στην Κρήτη

Η μηχανή άρπαξε φωτιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ακόμα ένα τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στους δρόμους της Κρήτης και συγκεκριμένα στην περιοχή Κουνουπιδιανά, έξω από το Πολυτεχνείο, στα Χανιά.

Ήταν 3:30 τα ξημερώματα όταν μηχανή μεγάλου κυβισμού προσέκρουσε αρχικά πάνω σε τοιχίο κι έπειτα σε κολώνα με αποτέλεσμα ο αναβάτης της να εκτοξευθεί και να βρει τραγικό θάνατο. Μάλιστα η σύγκρουση είχε τέτοια σφοδρότητα που η μηχανή τυλίχτηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς.

Στο σημείο έσπευσαν τόσο η Πυροσβεστική όσο και το ΕΚΑΒ ωστόσο ήταν ήδη αργά για τον άτυχο οδηγό της μηχανής. Συγκεκριμένα έσπευσαν στο σημείο δύο οχήματα με πέντε πυροσβέστες οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς συνέδραμαν τους διασώστες του ΕΚΑΒ στο έργο τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει ακόμη καταστεί δυνατόν, παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών που βρίσκονται στο σημείο, να αναγνωριστεί η ταυτότητα του αναβάτη της μηχανής, ενώ είναι αδύνατον να διευκρινίσουν αν ο άτυχος άνδρας φορούσε κράνος αφού το σώμα του έχει διαμελιστεί πλήρως.

Τόσο η Αστυνομία όσο και η Πυροσβεστική διενεργούν προανάκριση αναφορικά με τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος.

Μνήμες από το θάνατο του Γιάννη και της Στέλλας

Μνήμες από το 2017 ξύπνησε μέσα μας το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στα Κουνουπιδιανά.

Τότε, στις 17 Αυγούστου 2017, δύο νέα παιδιά, ένα νεαρό ζευγάρι, είχαν βρει τόσο αδόκητα και άδικα το θάνατο όταν σε βόλτα που έκαναν έξω από το Πολυτεχνείο ένα αυτοκίνητο τα παρέσυρε οδηγώντας τα στο μοιραίο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση