HomeΚΡΗΤΗΣεισμός Αρκαλοχώρι: Οικονομική ενίσχυση για τα σχολεία του δήμου

Σεισμός Αρκαλοχώρι: Οικονομική ενίσχυση για τα σχολεία του δήμου

Από το Σύλλογο Εργαζομένων Παγκρήτιας Τράπεζας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Σύλλογος Εργαζομένων Παγκρήτιας Τράπεζας Α.Ε., ο οποίος συγκέντρωσε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που ανέρχεται στις 4.000 ευρώ και θα διατεθεί ως βοήθεια, για την ενίσχυση του εξοπλισμού των σχολείων, τόσο της Α/θμιας, όσο και της Β/θμιας Εκπαίδευσης του δήμου Μινώα Πεδιαδας.

Εκπρόσωποι του Συλλόγου, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Γιάννη Δραμουντάνη, τον ταμία του Δ.Σ κ. Αθανάσιο Μελαδάκη και το μέλος του Δ.Σ , Παύλο Τζώρτζογλου, συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας κ. Μανώλη Φραγκάκη και του παρέδωσαν τη σχετική τραπεζική επιταγή για την κάλυψη μέρους των λειτουργικών δαπανών, που απαιτούνται για την λειτουργία των σχολείων του δήμου.

Ειδικότερα στο δήμο Μινώα Πεδιάδας και την σχολική επιτροπή Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, θα δοθεί συνολικά το ποσό των 4.000 ευρώ.

Ο κ. Φραγκάκης εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους εργαζόμενους, οι οποίοι από το υστέρημα τους προσέφεραν αυτό το σημαντικό ποσό για τα σχολεία του δήμου, αναφέροντας ότι τα χρήματα αυτά θα βοηθήσουν, ώστε τα σχολεία να λειτουργήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στις νέες αυτές συνθήκες που διαμορφώνονται.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Εργαζομένων Παγκρήτιας Τράπεζας Α.Ε., δήλωσαν ότι το ποσό αυτό μπορεί να μην καταφέρει να καλύψει το σύνολο των αναγκών των σχολείων, τα οποία καλούνται να λειτουργήσουν εκ νέου σε ιδιαίτερες συνθήκες που απέχουν από την μέχρι πρότινος γνώριμη σχολική δραστηριότητα (λειτουργία σε οικίσκους ή και προσωρινές μετεγκαταστάσεις), ωστόσο σε κάθε περίπτωση θα βοηθήσουν να γίνουν παρεμβάσεις προκειμένου η εκπαιδευτική διαδικασία να διεξάγεται όσο πιο ομαλά γίνεται, τόσο για τα παιδιά, όσο και τους εκπαιδευτικούς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση