HomeHL-TOPΣΟΚ: Νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας – Ξυλοκόπησε άγρια την σύζυγό του

ΣΟΚ: Νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας – Ξυλοκόπησε άγρια την σύζυγό του

Νέα καταγγελία στις αρχές - Πολλά τα περιστατικά τα τελευταία 24ωρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκ προκαλεί η νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε πριν λίγες ώρες στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, χθες το βράδυ μία 23χρονη γυναίκα κατήγγειλε στις αρχές ότι έπεσε θύμα άγριας σωματικής, ψυχολογικής και σεξουαλικής κακοποίησης από τον 32χρονο σύζυγό της.

Όπως καταγγέλθηκε ο «θερμόαιμος» άνδρας κατά τη διάρκεια ενός καυγά βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να ρίχνει… μπουνιές και κλωτσιές στη σύζυγό του.

Η 23χρονη μην αντέχοντας την κακοποίηση αυτή πήγε στο αστυνομικό τμήμα της ενδοχώρας του Ηρακλείου και κατήγγειλε το περιστατικό.

Τα αντανακλαστικά της αστυνομίας ήταν άμεσα καθώς μέσα σε λίγη ώρα εντόπισε και συνέλαβε τον 32χρονο. Αξίζει να σημειωθεί πως το νεαρό παντρεμένο ζευγάρι είχε και παιδί.

Την ίδια ώρα μία ακόμη καταγγελία απασχολεί τις διωκτικές αρχές καθώς μία γυναίκα 28 ετών Ελληνίδα κατήγγειλε τον 29χρονο Αλβανό σύντροφο της ότι την χτύπησε ενώ της προκάλεσε και φθορές στην οικία της.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Τετάρτης σε χωριό του δήμου Φαιστού ένας 33χρονος άνδρας επιχείρησε να την πνίξει την 29χρονη σύζυγό μετά από καυγά που είχαν.
Μετά την καταγγελία οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη του 35χρονου άνδρα ο οποίος σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση