HomeHL-WorldΤζο Μπάιντεν: Αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια ομιλίας στη Διάσκεψη για το κλίμα

Τζο Μπάιντεν: Αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια ομιλίας στη Διάσκεψη για το κλίμα

Δείτε το βίντεο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Τζο Μπάιντεν αποκοιμήθηκε στη διάρκεια των ομιλιών στη Διάσκεψη για το Κλίμα COP26 που διεξάγεται στη Γλασκώβη. Ο Αμερικανός πρόεδρος εμφανίστηκε να σταυρώνει τα χέρια στο μπούστο και να κλείνει στιγμιαία τα μάτια. Τα ανοίγει για λίγο και μετά φαίνεται πως τον πήρε για τα καλά ο ύπνος.

Ωστόσο, ο Τζο Μπάιντεν ξύπνησε όταν ήρθε κοντά του συνεργάτης του για να τον ενημερώσει για κάποιο θέμα. Αφού αυτός απομακρύνθηκε, ο Αμερικανός πρόεδρος έτριψε τα νυσταγμένα μάτια του. Εκείνη τη στιγμή ολοκλήρωσε τον λόγο του και ο ομιλητής και ο Μπάιντεν χειροκρότησε.

Κάποιοι χρήστες του Διαδικτύου σχολίασαν ότι δεν κάνει τίποτα άλλο από το να δικαιώνει τον χαρακτηρισμό του Ντόναλντ Τραμπ, “Sleepy Joe”.


Τον Αύγουστο ο Μπάιντεν είχε προκαλέσει πάλι αντιδράσει όταν φέρεται να αποκοιμήθηκε στη διάρκεια συνάντησης με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό στον Λευκό Οίκο.  Ακολούθησαν εκατοντάδες από χιουμοριστικά memes για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ. Ωστόσο, η αλήθεια ήταν ότι ο Μπάιντεν δεν κοιμόταν, αλλά κοιτούσε στο πάτωμα.

Αρκετοί χρήστες των social media έγραψαν ότι ενώ ο Naftali Bennett μιλούσε, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ κοιμόταν, αλλά όπως ανέφεραν αναλυτές του εν λόγω βίντεο στα αμερικανικά ΜΜΕ, δεν είχαν παρατηρήσει ότι τα χέρια του κινούνταν συνεχώς.

Enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση