HomeΚΡΗΤΗ«Greek Tourism B2B Workshop» στην Πολωνία

«Greek Tourism B2B Workshop» στην Πολωνία

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου καλεί τις τουριστικές επιχειρήσεις να συμμετάσχουν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανοικτή πρόσκληση στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό απευθύνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου προκειμένου για να συμμετάσχουν στο  «Greek Tourism B2B Workshop» το οποίο θα πραγματοποιηθεί  9 & 10 Δεκεμβρίου 2021 στη Βαρσοβία της Πολωνίας.

H πρόσκληση απευθύνεται και σε Ξενοδοχεία, Τουριστικά Γραφεία και Τουριστικά Πρακτορεία, Γραφεία Ενοικίασης Αυτοκινήτων κλπ, που επιθυμούν να διευρύνουν το πελατολόγιό τους στην τεράστια αγορά της Πολωνίας.

varsovia_big

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου θα καλύψει μεγάλο μέρος των εξόδων συμμετοχής των μελών του, ως ανταποδοτικό όφελος για την ενίσχυση της εξωστρέφειάς τους, ενώ έχει εξασφαλίσει ικανοποιητική έκπτωση και για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Στις επιχειρηματικές αυτές συναντήσεις θα λάβουν μέρος 60 από τους μεγαλύτερους τουριστικούς πράκτορες της Πολωνίας, οι οποίοι έχουν στόχο την ανάπτυξη εμπορικών σχέσεων – συμφωνιών με τουριστικούς πράκτορες της Ελλάδας.

Ανάλογα με το ενδιαφέρον των κρητικών επιχειρήσεων θα προκαθοριστούν συγκεκριμένες συναντήσεις με πολωνούς τουριστικούς παράγοντες, ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για εποικοδομητική συνεργασία, στη διάρκεια αυτών των συναντήσεων.

fotokamer2694

Να σημειωθεί, ότι τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα αποτελεί για τους Πολωνούς ταξιδιώτες τον πρώτο σε προτίμηση τουριστικό προορισμό για τη θερινή περίοδο και σύμφωνα με τους Πολωνούς tour operators, το ποσοστό πωλήσεων ταξιδιών προς την Ελλάδα κυμαίνεται από 28% έως 36% στο σύνολο των πωλήσεών τους για την καλοκαιρινή περίοδο.

fotokamer2690

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως την Τρίτη 09/11/2021 συμπληρώνοντας την αίτηση στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://forms.gle/AqJ8XVLbxkRmugBm6

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, υπεύθυνη κα Λένα Στεφανουδάκη, τηλ: 2810 247034, e-mail: [email protected]

Διαφήμιση
Διαφήμιση