HomeHL-9Ηράκλειο: Τέσσερις συλλήψεις για τους εμπρησμούς και τους πυροβολισμούς

Ηράκλειο: Τέσσερις συλλήψεις για τους εμπρησμούς και τους πυροβολισμούς

Εξιχνιάσθηκαν ακόμα τρεις υποθέσεις εμπρησμού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε τέσσερις συνολικά συλλήψεις προχώρησαν οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου για τους εμπρησμούς σε οχήματα αλλά και τους πυροβολισμούς έξω από οικία στην περιοχή του Μασταμπά.

Μεταξύ αυτών και μία γυναίκα οι οποίοι κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, του εμπρησμού, της Νομοθεσίας περί όπλων και της ψευδούς καταμήνυσης.

Σύμφωνα με τους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση οι δύο εκ των συλληφθέντων προέβησαν σε ρίψη πυροβολισμών έξω από οικία Ηρακλειώτη και στην συνέχεια στον εμπρησμό του Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου του.

Από την συνεχιζόμενη προανάκριση και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου προέκυψε η ταυτοποίηση ενός ακόμη ατόμου, ο οποίος κατηγορείται για τρεις υποθέσεις εμπρησμού οχημάτων σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.

Σε έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες δύο εκ των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία μαχαίρια και μπαλτάς.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ελεύθερη η γυναίκα-Οι τρεις άντρες απολογούνται αύριο

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου πέρασαν σήμερα το μεσημέρι οι τέσσερις συλληφθέντες προκειμένου για να απολογηθούν για τους εμπρησμούς σε οχήματα αλλά και τους πυροβολισμούς έξω από οικία στην περιοχή του Μασταμπά.

Η 21χρονη αφέθηκε ελεύθερη ενώ οι τρεις άντρες (o 37χρονος και τα δύο αδέρφια 33 και 27 χρονών αντίστοιχα) πήραν προθεσμία να απολογηθούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εισαγγελέας τους άσκησε ποινικές διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας, εμπρησμό, εξύβριση, απειλή, παράνομη κατοχή όπλου, ηθική αυτουργία σε εμπρησμό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση