HomeHL-TOPΈγκλημα στην Ιεράπετρα: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης το «τελευταίο» αντίο στη Νεκταρία

Έγκλημα στην Ιεράπετρα: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης το «τελευταίο» αντίο στη Νεκταρία

Αύριο το πρωί παίρνει εξιτήριο ο 54χρονος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης αποχαιρέτησαν σήμερα φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου την 48χρονη Νεκταρία που χθες δολοφονήθηκε άγρια από τον 54χρονο πρώην σύζυγό της.

Η σορός της άτυχης γυναίκας έφτασε στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου στον Αμπελούζο λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι όπου άρχισαν να καταφτάνει ο κόσμος για να της απευθύνει το τελευταίο… αντίο.

Στο πατρικό της σπίτι, στον Αμπελζούζο, οι συγχωριανοί της ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η 48χρονη έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι ο πρώην σύζυγός της θα της έκοβε το νήμα της ζωής της ενώ όλοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο για τη Νεκταρία η οποία νοιαζόταν πολύ τα παιδιά της αλλά και γενικότερα τους στενούς συγγενείς της.

Η μητέρα της δεν γνωρίζει τις συνθήκες του θανάτου της

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία της 48χρονης είναι τα τέσσερα παιδιά της που μέσα σε λίγα λεπτά είδαν τον κόσμο τους να… καταστρέφεται αφού ο πατέρας τους σκότωσε την μητέρα τους.

Την ίδια ώρα, η μητέρα της άτυχης Νεκταρίας – η οποία έχει σοβαρά προβλήματα υγείας – δεν γνωρίζει ακόμα το πώς πέθανε η κόρη της. Η οικογένειά της στην προσπάθειά της να την προστατεύσει δεν της ανέφεραν ότι έπεσε θύμα δολοφονίας από τον πρώην σύζυγό της.

khdeioshmo-eglhma-nektaria

Αύριο παίρνει εξιτήριο ο 54χρονο συζυγοκτόνος

Ο 54χρονος συζυγοκτόνος παρέμεινε το βράδυ στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας καθώς αυτοτραυματίστηκε με το μαχαίρι που σκότωσε την πρώην σύζυγό του.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, ο δράστης μετά την άγρια δολοφονία της 48χρονης πήγε σε γκρεμό που υπήρχε δίπλα από το ξενοδοχείο και απειλούσε να αυτοκτονήσει ενώ όπως φαίνεται μαχαιρώθηκε δύο φορές στο στήθος.

Μετά από επτά ώρες διαπραγματεύσεων με την ΕΛ.ΑΣ., παρουσία του μεγάλου του γιου, ο 54χρονος τελικά πείστηκε να μην βάλει τέλος στη ζωή του και να παραδοθεί.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

nosokomeio-ierapetras1

«Φέρει δύο τραύματα από αμβλύ όργανο στο αριστερό στήθος. Το ένα επιφανειακό το άλλο λίγο πιο βαθύ. Οι γιατροί τον περιέθαλψαν ενώ δεν χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση», τόνισε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του νοσοκομείου Ιεράπετρας, Μανώλης Καλλιονάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αύριο αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο Ιεράπετρας και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση