HomeHL-9Νέα αναβολή για το… φονικό τροχαίο με θύματα την Στέλλα και τον Γιάννη

Νέα αναβολή για το… φονικό τροχαίο με θύματα την Στέλλα και τον Γιάννη

Δείτε πότε θα γίνει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα αναβολή πήρε η πολύκροτη δίκη για το φονικό τροχαίο που σημειώθηκε το καλοκαίρι του 2017 λίγα μέτρα από το Πολυτεχνείο Κρήτης στα Χανιά που στοίχισε την ζωή στην 20χρονη Στέλλα και τον 19χρονο Γιάννη.

Η υπόθεση ήταν να εκδικαστεί σήμερα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χανιών με κατηγορούμενο τον ξενοδοχοϋπάλληλο από την Γεωργία που οδηγούσε το μοιραίο ΙΧ και παρέσυρε τους δύο νέους στον θάνατο.

Ωστόσο, απουσίαζαν οι συμμετέχοντες στη δίκη και έτσι ορίστηκε νέα δικάσιμος για τις 30 Μαρτίου 2022.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, ο 20χρονος Γεωργιανός μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος γεγονός που εξόργισε τόσο τους συγγενείς των άτυχων νέων όσο και σύσσωμη την κοινωνία.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ήταν λίγο μετά της 7 το πρωί της 17ης Αυγούστου του 2017 και η 20χρονη Στέλλα με τον 19χρονο Γιάννη έκαναν βόλτα το σκυλάκι τους στα Κουνουπιδιανά Χανίων.

Ξαφνικά,  το ΙΧ αυτοκίνητο – που οδηγούσε ο 20χρονος Γεωργιανός – ξέφυγε από τον έλεγχο κι έπεσε πάνω τους με ιλιγγιώδη ταχύτητα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της Στέλλας, η οποία ξεψύχησε ακαριαία.

Ο Γιάννης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, όπου λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση