HomeHL-LifestyleΗ Κέιτ Μος ποζάρει τόπλες σε εξώφυλλο περιοδικού-Εντυπωσιακή στα 47 της

Η Κέιτ Μος ποζάρει τόπλες σε εξώφυλλο περιοδικού-Εντυπωσιακή στα 47 της

Δείτε τη φωτογραφία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το θρυλικό top model των 90s, Κέιτ Μος, ποζάρει για το περιοδικό Self Service Magazine και εντυπωσιάζει με τον αισθησιασμό της.

Η 47χρονη Μος έχει αφήσει την δική της ιστορία στον χώρο της μόδας, καθώς υπήρξε πρωταγωνίστρια σε αμέτρητες φωτογραφίσεις και editorials.

Με ένα από τα πιο επιβλητικά πρόσωπα στον χώρο, αλλά και με μια προσωπικότητα που δύσκολα μπορεί να κρυφτεί, η ατίθαση Κέιτ του μόντελινγκ εξακολουθεί να βρίσκεται ισχυρά στο προσκήνιο και να εντυπωσιάζει.

Αυτή την φορά φωτογραφήθηκε από το διάσημο φωτογραφικό δίδυμο Mert & Marcus, των Mert Alas και Marcus Piggot, για το γαλλικό περιοδικό Self Service, που βρίσκεται στο Παρίσι. Οι λήψεις είναι κυρίως ασπρόμαυρες με την Κέιτ να ποζάρει άλλοτε με ένα απλό λευκό t-shirt και ανέμελα κυματιστά μαλλιά, άλλοτε με ένα κατακόκκινο leather φόρεμα, άλλοτε με μένα glam little black dress και άλλοτε κρύβοντας μόνο τα επίμαχα σημεία.

Η Κέιτ Μος στα 47 της δεν διστάζει να φωτογραφηθεί topless μόνο με ένα ζευγάρι ψηλές μαύρες κάλτσες και τα αγαπημένα της δαχτυλίδια, πίνοντας ένα always in fashion martini και κρατώντας ένα αναμμένο τσιγάρο, μία από κακές της συνήθειες που έγιναν σήμα κατατεθέν της.

bovary.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση