HomeHL-SportsΟΦΗ: Ο Αποστολάκης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο

ΟΦΗ: Ο Αποστολάκης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο

Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός, Γιάννης Αποστολάκης, έγινε ο νεότερος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο νεότερος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ έγινε ο Γιάννης Αποστολάκης.

O 17χρονος μέσος κλήθηκε από τη διοίκηση της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2024 κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των ημερών.

Πρόκειται για το «δεκάρι» της Κ19 του ΟΦΗ που χαρακτηρίζεται ως «πολυθεσίτης» αφού μπορεί να αγωνιστεί με ευκολία τόσο στον άξονα όσο και στις πτέρυγες.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν και τον ωθούν στο κατώφλι της πρώτης ομάδας είναι η αντοχή, η ευφυϊα και η τεχνική κατάρτιση.

Τα δύο τελευταία αποδεικνύονται από το γεγονός ότι έβγαλε και τις τέσσερις ασίστ στα ισάριθμα γκολ που πέτυχε ο ΟΦΗ τις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Οι Κρητικοί επικράτησαν 2-1 του Παναιτωλικού και του Απόλλωνα, πετυχαίνοντας μάλιστα τις πρώτες δύο νίκες τους στο πρωτάθλημα Κ19 της Super League.

Δεν έχει κάποια συγγένεια με τον Στράτο, όμως στην οικογένεια υπάρχει ποδοσφαιρική φλέβα.

Ο θείος του, αδελφός της μητέρας του, είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που χρόνια πριν ως μετανάστης στη Γερμανία αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής της Νυρεμβέργης.

Θεωρήθηκε μεγάλο ταλέντο, όμως η καριέρα του σταμάτησε πρόωρα από σοβαρό τραυματισμό και αργότερα η οικογένειά του επαναπατρίστηκε.

Ο Γιάννης Αποστολάκης γεννήθηκε στις 26/9/2004, ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Ρεθύμνου του Κώστα Ανυφαντάκη και στα 13 αποκτήθηκε από τον ΟΦΗ στο μεγάλο «άνοιγμα» που έκανε ο Όμιλος στην ανάπτυξη και τις υποδομές.

Εκπροσωπείται από το γραφείο του Βασίλη Ρόβα (Rosco Company) και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, τριετούς διάρκειας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση