HomePost ItΒ. Καρκανάκης: Η νέα σελίδα που ανοίγει για την ΝΟΔΕ Ηρακλείου μας βρίσκει ενωμένους

Β. Καρκανάκης: Η νέα σελίδα που ανοίγει για την ΝΟΔΕ Ηρακλείου μας βρίσκει ενωμένους

Τι δήλωσε ο πρόεδρος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Η νέα σελίδα που ανοίγει για την ΝΟΔΕ Ηρακλείου, μας βρίσκει όλους ενωμένους και αποφασισμένους να μεγαλώσουμε την παράταξή μας ακόμα περισσότερο. Με ενθουσιασμό και όρεξη, είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά, ώστε η Οργάνωσή μας να εκφράσει όλη την τοπική κοινωνία και να συμβαδίσει με την εκσυγχρονιστική πολιτική της Κυβέρνησής μας, προς όφελος της πατρίδας μας», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Βαγγέλης Καρκανάκης.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Η δυναμική συμμετοχή των 5090 μελών της παράταξής μας στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, αποτελεί ξεκάθαρη ένδειξη ότι η Οργάνωσή μας συνεχίζει να μεγαλώνει, να ωριμάζει και να «αγκαλιάζει» όλη την τοπική κοινωνία

Η δυναμική συμμετοχή των 5090 μελών της παράταξής μας στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, αποτελεί ξεκάθαρη ένδειξη ότι η Οργάνωσή μας συνεχίζει να μεγαλώνει, να ωριμάζει και να «αγκαλιάζει» όλη την τοπική κοινωνία.

Με τιμά και με συγκινεί η εμπιστοσύνη των 2.731 φίλων, διότι χάρη σε εκείνους αναλαμβάνω εκ νέου την προεδρία της ΝΟΔΕ Ηρακλείου με ποσοστό 58% αλλά και την ευθύνη να εδραιωθεί η Οργάνωση ακόμα περισσότερο στην τοπική κοινωνία. Τους ευχαριστώ θερμά και δεσμεύομαι ότι θα τους δικαιώσω.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα, τον βουλευτή Ηρακλείου και Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τον βουλευτή Ηρακλείου και Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμο Σενετάκη, αλλά και όλα τα στελέχη και τους παραγωγικούς φορείς της κοινωνίας του Ηρακλείου, για την έμπρακτη στήριξή τους στο πρόσωπό μου και την ουσιαστική τους συμβολή στη χτεσινή νίκη.

Θερμά Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη Δ.Ε.Ε.Π. Ηρακλείου για την εκλογή τους, στον συνυποψήφιό μου Σ.Μαγκουσάκη για τον εκλογικό αγώνα που έδωσε, στους εκλεγέντες προέδρους και τα μέλη των ΔΗΜ.Τ.Ο. μας, καθώς και στα στελέχη μας που εκλέχθηκαν να εκπροσωπήσουν την Νομαρχιακή μας στο συνέδριο του κόμματος.

Από αυτή την εκλογική αναμέτρηση δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανένα να προσεταιριστεί ή να μειώσει το μέγεθος της μεγάλης νίκης των μελών μας!

Προσήλθαν με υπομονή, ψήφισαν και επιβράβευσαν τη πορεία της ΝΟΔΕ μας, του κομματος μας και ξεχωριστά του πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ  σε όλα τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, αλλά και στους εθελοντές της παράταξής μας, που συνέβαλαν τα μέγιστα, ώστε η χτεσινή εκλογική διαδικασία να διεξαχθεί ομαλά, όπως αρμόζει σε έναν υγιή πολιτικό οργανισμό.

Η νέα σελίδα που ανοίγει για την ΝΟΔΕ Ηρακλείου, μας βρίσκει όλους ενωμένους και αποφασισμένους να μεγαλώσουμε την παράταξή μας ακόμα περισσότερο. Με ενθουσιασμό και όρεξη, είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά, ώστε η Οργάνωσή μας να εκφράσει όλη την τοπική κοινωνία και να συμβαδίσει με την εκσυγχρονιστική πολιτική της Κυβέρνησής μας, προς όφελος της πατρίδας μας.

Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, εκλεγμένοι και μή τον αγώνα για ένα καλύτερο Ηράκλειο».

Διαφήμιση
Διαφήμιση