HomeHL-LifestyleΈτσι τσάντιζε το παλάτι η Μέγκαν: Πόσες φορές και με ποιο τρόπο έσπαγε το πρωτόκολλο

Έτσι τσάντιζε το παλάτι η Μέγκαν: Πόσες φορές και με ποιο τρόπο έσπαγε το πρωτόκολλο

Πότε ''έσπαγε'' τους κανόνες βάζοντας την άποψη πάνω από τον οποιονδήποτε κανόνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Μέγκαν Μάρκλ δεν ήταν πάντα και τόσο τυπική όσον αφορά τους κανόνες του πρωτοκόλλου, που όφειλε να ακολουθεί ως μία Δούκισσα, υπήρξαν και φορές που τους »καταπάτησε».

Aς δούμε παρακάτω πότε »έσπασε» τους κανόνες και έβαλε την στυλιστική της άποψη πάνω από τον οποιονδήποτε κανόνα επέβαλε το καθήκον:

Φόρεσε Dior στο βάπτιση του μικρού Archie

Για τη βάπτιση του μικρού Άρτσι φόρεσε ένα υπέροχο Dior φόρεμα- μια πολύ διαφορετική επιλογή από τους βρετανούς σχεδιαστές που επιλέγουν συνήθως οι βασιλείς για σημαντικές περιστάσεις όπως αυτή (η Mέγκαν είχε επιλέξει McQueen για τα βαφτίσια και των τριών παιδιών της).

Παρέλειψε το καπέλο

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Μέγκαν έσπασε έναν ακόμα κανόνα κατά τη διάρκεια του πρώτου ατομικού ταξιδιού της με τη βασίλισσα Ελισάβετ, όταν δεν φόρεσε καπέλο. Το ταμπλόιντ αναφέρει ότι εφόσον η βασίλισσα φόρεσε ένα καπέλο με το ρούχο της, αναμενόταν ότι και εκείνη θα ακολουθούσε το παράδειγμά της.

Φόρεσε μίνι

Oι γυναίκες πρέπει επίσης να φροντίζουν οι φούστες και τα φορέματά τους να μην είναι υπερβολικά κοντά, εδώ όμως πολλοί θεώρησαν ότι η Mέγκαν το παράκανε με το μαύρο tuxedo dress της.

Επέλεξε μη Βρετανή σχεδιάστρια για το νυφικό της

Η Μαρκλ πιστεύει ότι είναι η πρώτη που φόρεσε νυφικό από μη βρετανικό οίκο. Φυσικά, η σχεδιάστρια-Clare Waight Keller -είναι από το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά ο οίκος για τον οποίο σχεδιάζει αυτή τη στιγμή, ο Givenchy, είναι σίγουρα γαλλικός.

Παρέλειψε το καλσόν

Για να ανακοινώσει επίσημα την αρραβώνα της με τον πρίγκιπα, επέλεξε ένα πράσινο PAROSH φόρεμα κάτω από το λευκό της παλτό. Αυτή ήταν η αναμφισβήτητα η πρώτη φορά που είδαμε να σπάει το πρωτόκολλο, καθώς δεν φόρεσε καλσόν με το look της – ένα must για τα φορέματα που αποκαλύπτουν τα πόδια.

skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση