HomeHL-TOPΑγνοούμενος τουρίστας στον Ψηλορείτη: Βρέθηκε το όχημά του – Αγωνία για τον ίδιον

Αγνοούμενος τουρίστας στον Ψηλορείτη: Βρέθηκε το όχημά του – Αγωνία για τον ίδιον

Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του Γερμανού τουρίστα τα ίχνη του οποίου χάθηκαν χθες την ώρα που βρισκόταν στον Ψηλορείτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 35χρονος άνδρας χθες το πρωί έφυγε από το ξενοδοχείο όπου διέμενε με σκοπό να απολαύσει τις άγνωστες πτυχές του Ψηλορείτη.

Ο ίδιος πήγε μέχρι τη Νίδα με το αυτοκίνητό του και συνέχισε πεζός με στόχο να ανέβει το βουνό.

Χθες το μεσημέρι ο 35χρονος συνειδητοποίησε ότι έχει χαθεί και δεν μπορεί να βρει τον δρόμο της επιστροφής του με αποτέλεσμα να στείλει φωτογραφίες από το σημείο όπου είναι στον αδερφό του που ζει στη Γερμανία και να τον ενημερώσει για την δεινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Ο αδερφός του είδε το βράδυ τις φωτογραφίες και προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με τον 35χρονο αλλά διαπίστωσε πως το κινητό του είχε μείνει από μπαταρία. Έτσι, πήρε τηλέφωνο στο ξενοδοχείο όπου του είπαν πως ο αδερφός του δεν έχει επιστρέψει ακόμα.

Ο ίδιος εξιστόρησε τι είχε συμβεί και ενημερώθηκαν οι αρχές. Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση με την συνδρομή της πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, της αστυνομίας και των ΤΑΕ.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα οι αρχές εντόπισαν το ενοικιασμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε ο 35χρονος ωστόσο μέχρι και αυτήν την ώρα δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος του τουρίστα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στον Ψηλορείτη δεν είναι καλές ενώ το έργο των αρχών δυσκολεύει και η ομίχλη που κυριαρχεί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση