HomeHL-9Alltours: Αύξηση των τσάρτερ για Κρήτη τον Οκτώβριο – «Η ζήτηση ξεπερνά τα επίπεδα του 2019»

Alltours: Αύξηση των τσάρτερ για Κρήτη τον Οκτώβριο – «Η ζήτηση ξεπερνά τα επίπεδα του 2019»

Τι αναφέρει ο πρόεδρος του γερμανού τουρ οπερέιτορ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι κρατήσεις της γερμανικής αγοράς για ταξίδια τον Οκτώβριο είναι σε υψηλότερα επίπεδα από τον αντίστοιχο μήνα του 2019, σύμφωνα με τον πρόεδρο και ιδρυτή του Γερμανού τουρ οπερέιτορ Alltours, Willi Verhuven.

Σύμφωνα με το tornosnews.gr, ο κ. Verhuven επισημαίνει ακόμα ότι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί των Γερμανών για αυτή την εποχή είναι η Ισπανία – ιδιαίτερα η Μαγιόρκα -, η Ελλάδα και η Τουρκία.

Τα ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα ζήτησης στον τουρ οπερέιτορ, που εδρεύει στο Ντίσελντορφ, ανάγκασαν την εταιρία να προσθέσει 65 επιπλέον τσάρτερ πτήσεις στις ήδη προγραμματισμένες. Η πρόσθεση πληρότητα αφορά την περίοδο από 8 Οκτωβρίου εως 7 Νοεμβρίου, και αναχωρήσεις από τα αεροδρόμια Ντίσελντορφ και Φρανκφούρτης προς τη Μαγιόρκα και την Κρήτη.

Αυτές οι αποκλειστικές πτήσεις τσάρτερ, που περιλαμβάνουν επιπλέον 20.000 θέσεις, θα πραγματοποιηθούν από τις εταιρίες Condor, Alba Star και Vueling.

Οι υψηλοί ρυθμοί εμβολιασμών στους προορισμούς, ιδιαίτερα στην Ισπανία όπου φτάνουν στο 80% του πληθυσμού, παίζουν σημαντικό ρόλο, υπογράμμισε ο κ. Verhuven, αποδίδοντας σε αυτούς την αύξηση της ζήτησης. Πρόσθεσε δε ότι ο βροχερός καιρός κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ευνοεί την επιστροφή των καταναλωτών αυτή την εποχή στα ταξίδια.

Διαφήμιση
Διαφήμιση