HomeHL-9ΝΔ: Ψηφίζουν για τις εσωκομματικές εκλογές – Ο Μ. Λεμπιδάκης στη… μάχη του σταυρού

ΝΔ: Ψηφίζουν για τις εσωκομματικές εκλογές – Ο Μ. Λεμπιδάκης στη… μάχη του σταυρού

Πάνω από 135.000 τα μέλη που θα ψηφίσουν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η μεγάλη ημέρα για τις εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία έφτασε. Οι κάλπες στήθηκαν, η ηλεκτρονική ψηφοφορία είναι έτοιμη για να δεχθεί τις χιλιάδες ψήφους των «γαλάζιων» ψηφοφόρων.

Από την πρώτη στιγμή έχει προκληθεί ένα έντονο ενδιαφέρον ως προς την πορεία των συγκεκριμένων εκλογών με τους ψηφοφόρους να καλούνται να επιλέξουν τους προέδρους των ΔΕΕΠ, των μελών των ΔΕΕΠ, των προέδρων και μελών των ΔΗΜΤΕ καθώς και τους συνέδρους της παράταξης στην εκλογική περιφέρεια του Ηρακλείου.

Πανελλαδικά, πάνω από 135.000 μέλη έχουν γραφτεί μέχρι στιγμής για να ψηφίσουν στις εκλογές ενώ για πρώτη φορά το 22% των εγγεγραμμένων είναι άνθρωποι κάτω των 35 ετών.

Παράλληλα, 6.852 είναι τα στελέχη που κατέθεσαν την υποψηφιότητά τους για τις προαναφερόμενες θέσεις.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως αποτελεί για την Κρήτη, και ειδικότερα το Ηράκλειο, η υποψηφιότητα του γνωστού επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκης.

Ο κ. Λεμπιδάκης είναι ένας καταξιωμένος επιχειρηματίας με πολλές επιτυχίες τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων ενώ όπως φαίνεται αποφάσισε να προσφέρει ότι καλύτερο μπορεί και στον πολιτικό χώρο.

Πού έχουν στηθεί οι κάλπες

Για τους Δήμους Ηρακλείου, Μαλεβιζίου, Μινώα Πεδιάδος και Βιάννου, στους χώρους του Θεατρικού Σταθμού Ηρακλείου  (έναντι παλαιού     σταθμού ΚΤΕΛ –  λιμάνι Ηρακλείου),   Δήμος Χερσονήσου στο Δημαρχείο – χώροι Παλαιάς Αμερικανικής Βάσης,   Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων στο Δημαρχείο, Πεζά,   Δήμος Γόρτυνας – Φαιστού στο Δημαρχείο, Μοίρες

Αξίζει να σημειωθεί πως θα υπάρξει και η ηλεκτρονική ψηφοφορία για όσους έχουν δηλώσει αυτήν την επιλογή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση