HomeHL-9Στα Χανιά η Μίνα Γκάγκα: «Να πεισθούν να εμβολιαστούν με καλό τρόπο»

Στα Χανιά η Μίνα Γκάγκα: «Να πεισθούν να εμβολιαστούν με καλό τρόπο»

Σε σύσκεψη στο Νοσοκομείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε σύσκεψη στο γενικό νοσοκομείο Χανίων παρευρέθηκε το πρωί του Σαββάτου, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα

Όπως είπε η κα Γκάγκα τα ποσοστά εμβολιασμού στον γενικό πληθυσμό των Χανίων είναι πολύ καλά και παρουσίασαν άνοδο μέσα στο καλοκαίρι. Ειδικότερα στο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό στις δομές υγείας της Κρήτης η κα Γκάγκα τόνισε ότι τα ποσοστά ανεμβολίαστων γιατρών και νοσηλευτών στο νησί δεν είναι μεγάλα. Στους γιατρούς είναι πολύ μικρά ενώ στους υπόλοιπους υγειονομικούς και το διοικητικό προσωπικό είναι λίγο μεγαλύτερα. Δεν πρέπει όμως όπως είπε να είμαστε χωρισμένοι σε δυο στρατόπεδα.

img_20211023_121711

“Να πεισθούν να εμβολιαστούν με καλό τρόπο”

” Πραγματικά ελπίζω ότι οι συνάδελφοί μου θα εμβολιαστούν για να είμαστε ασφαλείς όλοι” ανέφερε ενώ ως προς την αναπλήρωση των σε αναστολή εργαζομένων σημείωσε πως ” Εκεί που υπάρχουν κενά δίνουμε περισσότερα κίνητρα για τους γιατρούς, ανοίγουμε τους καταλόγους των νοσηλευτών κάνουμε ό,τι μπορούμε”.

Επιπλέον η κα Γκάγκα αναφέρθηκε στην 31η Αμφικτιονία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντικής Αιμοδοσίας στην οποία συμμετείχε την Παρασκευή.

Παρόντες στην σύσκεψη ήταν οι βουλευτές Μανούσος Βολουδάκης και Βασίλης Διγαλάκης, εκπρόσωπος της Ντόρας Μπακογιάννη, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Γιώργος Μαρκουλάκης και η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Λένα Μπορμπουδάκη και ο υποδιοικητής, Δημήτρης Αγαπίου.

Από την διοίκηση του νοσοκομείου, παρουσίαση των έργων που είναι σε εξέλιξη, έκανε ο διοικητής Γιώργος Μπέας ενώ στον ηλεκτρονικό φάκελο ασθενών αναφέρθηκε ο αν. διοικητή, Μάνος Μπολώτης.

Zarpanews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση