HomeHL-9Ρόδος: Ξεσπά ο παππούς της 8χρονης κατά της θείας

Ρόδος: Ξεσπά ο παππούς της 8χρονης κατά της θείας

«Σκοπός της η εξαπάτηση και τα χρήματα, λέει ασυναρτησίες»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο παππούς της 8χρονης ξεσπά για την υπόθεση κακοποίησης της ανήλικης στη Ρόδο, για την οποία κατηγορείται η θεία του, η οποία στόχευε να πάρει χρήματα από τη μητέρα του παιδιού.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ερωτηθείς για τους ισχυρισμούς της θείας ότι την πίεσαν, ο παππούς της 8χρονης δήλωσε το εξής: «Ναι ε; Ας ρωτήσουν τα παιδιά της…» ενώ τόνισε πως «αυτή λέει ασυναρτησίες. Σκοπός της η εξαπάτηση και τα χρήματα. Δεν είναι θέμα σεξουαλικό αλλά οικονομικό».

Μάλιστα, ο παππούς ανέφερε πως είδε τις εγγονές του. «Μεσολάβησαν κοινωνικοί λειτουργοί, οι ασφάλειες, τους δώσαμε φαγητό. Οποιον συγγενή έβλεπαν, τον αγκάλιαζαν και έκλαιγαν. Τα παιδιά την πληρώνουν», σημειώνοντας πως πήγε στον δάσκαλο της εγγονής του που πάει στην Εκτη Δημοτικού. «Αμαρτία να παίρνουν απουσίες, είναι και καλές μαθήτριες».

Από την πλευρά της η γιαγιά δήλωσε πως «χάρηκα που τα είδα καλά και είδαν κι εκείνα τις φίλες τους και χάρηκαν και αυτά».

Τι ισχυρίζεται η θεία που κατηγορείται ότι κακοποίησε την 8χρονη στη Ρόδο;

Αρνείται κάθε κατηγορία η 50χρονη στη Ρόδο που κατηγορείται ότι κακοποίησε την 8χρονη, με απώτερο σκοπό να πάρει χρήματα από τη μητέρα του παιδιού. Με δηλώσεις στο Star μάλιστα υποστηρίζει ότι όσα είπε ήταν προϊόν πίεσης.

«Δεν έχω κάνει κάτι. Αν ήταν να κάνω κάτι θα το έκανα στα παιδιά μου, έχω έξι παιδάκια και τρία εγγονάκια, γιατί να κάνω κακό σε ξένο παιδάκι; Εγώ τη μητέρα του παιδιού την είχα σαν αδερφή μου, με έπαιρνε τηλέφωνο, πήγαινα πάνω στο σπίτι της, έπινα καφέ μαζί της, αν ήθελε ψώνια έτρεχα και της ψώνιζα», δήλωσε.

Απαντώντας σε ερώτηση για το τι συνέβη, υποστηρίζει ότι βρέθηκε στο σπίτι επειδή της τηλεφώνησε η μητέρα του κοριτσιού. «Το παιδί παραπονιόταν ότι πονάει από κάτω. Και ανοίξαμε μία συζήτηση και είπα να το δούμε, και χωρίς να βάλουμε χέρι, μονάχα η μαμά άγγιξε, και γυρνώ και της λέω: Μήπως είναι βιασμένο; Δεν είπα ότι είναι. Η συμπεθέρα μου είπε 100% ότι είναι βιασμένο. Βάλαμε γάντια και η μητέρα και εγώ. Δεν έβαλα καθόλου χέρι, μόνο με το μάτι είδαμε και μου λέει η μητέρα να βγάλουμε φωτογραφίες, να πάμε σε ένα παιδίατρο».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση