HomeΚΡΗΤΗΣεισμόπληκτοι δήμου Γόρτυνας: Αίτηση για διενέργεια αυτοψίας

Σεισμόπληκτοι δήμου Γόρτυνας: Αίτηση για διενέργεια αυτοψίας

Οι αιτήσεις για την διενέργεια αυτοψίας σε κτίρια που έχουν πληγεί, πρέπει να υποβληθούν εντός 6 μηνών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Οι σεισμόπληκτοι της Δ.Ε. Αγίας Βαρβάρας, των οποίων οι οικίες και επιχειρήσεις δεν έχουν ελεγχθεί ακόμα από κλιμάκια μηχανικών, σύμφωνα με το ΦΕΚ 4646, Τεύχος Β΄/7-10-2021, πρέπει να υποβάλουν αίτηση για διενέργεια αυτοψίας στην Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Κεντρικής Ελλάδας (Δ.Α.Ε.Φ.Κ. – Κ.Ε.), με τα εξής δικαιολογητικά:

1.Αίτηση προς την ΔΑΕΦΚ (σχετικό υπόδειγμα είναι διαθέσιμο και στην ιστοσελίδα του Δήμου Γόρτυνας, http://gortyna.gov.gr/)

2.Τίτλος/οι ιδιοκτησίας ακινήτου/ων

3.Φωτογραφίες πληγέντος κτιρίου (με υπογραφή του ιδιοκτήτη)

4.Οδοιπορικό σκαρίφημα (χάρτης/σχεδιάγραμμα, από όπου να προκύπτει η ακριβής τοποθεσία του ακινήτου, ώστε να είναι εφικτός ο εντοπισμός του από τα κλιμάκια μηχανικών)

aitisi

Οι αιτήσεις αποστέλλονται στην Δ.Α.Ε.Φ.Κ. – Κ.Ε. με τους εξής τρόπους:

Α) Μέσω ταχυδρομείου, με συστημένο φάκελο, προς την Δ.Α.Ε.Φ.Κ. – Κ.Ε., στην διεύθυνση: Ι. Κόνιαρη 43, Τ.Κ. 11471, Αθήνα.

Β) Μέσω email, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Σημειώνεται ότι, για τους σεισμόπληκτους των Δ.Ε. Κόφινα, Γόρτυνας και Ρούβα που έχουν, επίσης, κηρυχθεί σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας, αναμένεται η έκδοση του σχετικού ΦΕΚ, που θα οριοθετεί με ακρίβεια τις σεισμόπληκτες περιοχές των Δημοτικών Ενοτήτων. Στην συνέχεια, θα ακολουθείται η διαδικασία που περιγράφεται παραπάνω.

 Οι αιτήσεις για την διενέργεια αυτοψίας σε κτίρια που έχουν πληγεί, πρέπει να υποβληθούν εντός 6 μηνών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση