HomeHL-9Συντετριμμένος ο Αλεκ Μπάλντουιν μετά το τραγικό δυστύχημα -Πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος 42χρονη σε γυρίσματα

Συντετριμμένος ο Αλεκ Μπάλντουιν μετά το τραγικό δυστύχημα -Πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος 42χρονη σε γυρίσματα

Συντετριμμένοι οι παραγωγοί της ταινίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι ο Αλεκ Μπάλντουιν σκότωσε, κατά λάθος, όπως όλα δείχνουν, τη διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας Rust, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Ο Μπάλντουιν είναι ο πρωταγωνιστής του γουέστερν, Rust, και συμπαραγωγός της ταινίας. Η απίστευτη τραγωδία συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων όταν με το όπλο που χρησιμοποιούνταν για τα γυρίσματα τραυμάτισε και σκότωσε την 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας και τραυμάτισε σοβαρά τον σκηνοθέτη, ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Ολοι μιλούν για ένα απίστευτο δυστύχημα, ωστόσο τίθενται ερωτήματα για το πώς συνέβη.

Σε φωτογραφίες που ήρθαν στο φως τη δημοσιότητας, ο Μπάλντουιν διακρίνεται να κλαίει με λυγμούς και να αγωνιά μετά το δυστύχημα σε ένα πάρκινγκ στη Σάντα Φε, στο Νέο Μεξικό, κοντά στη σκηνή των γυρισμάτων του Rest όπου συνέβη το δυστύχημα.
baldwin-meta-to-distiima
Μια δεύτερη φωτό τον δείχνει κοντά σε ένα κράσπεδο με τα χέρια στα γόνατά του, συντετριμμένο.

Ο ηθοποιός εθεάθη με δάκρυα στα μάτια έξω από το γραφείο του σερίφη μετά τον τραγικό θάνατο της Χάτσινς. Σε μια ανάρτησή του στο Instagram ώρες πριν από τα μοιραία γυρίσματα, έλεγε ότι η επιστροφή του στο πλατό ήταν εξαντλητική.

Νεκρή η 42χρονη Χαλίντα Χάτσινς, τραυματίστηκε ο σκηνοθέτης

Θύμα της απίστευτης αυτής τραγωδίας η 42χρονη Χαλίνα Χάτσινς, η οποία μεαφέρθηκε με ελικόπτερο σε κοντινό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από τα πυρά τραυματίστηκε και ο 48χρονος συγγραφέας και σκηνοθέτης Τζόελ Σόουζα, ο οποίος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αλλά, όπως αναφέρει η Daily Mail, δεν έχει δοθεί περαιτέρω ενημέρωση για την κατάστασή του.

Δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, υπό έρευνα το περιστατικό

Την είδηση ότι ο Μπάλντουιν είναι ο άνθρωπος που πυροβόλησε με το όπλο τα πυρά του οποίου σκότωσαν την 42χρονη και τραυμάτισαν τον 48χρονο επιβεβαίωσε και το γραφείο του σερίφη της Σάντα Φε.

Δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, αλλά η αστυνομία είπε ότι μια ποινική έρευνα για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη ή αυτή τη στιγμή για να διαπιστωθούν οι συνθήκες του θανάτου της Χάτσινς.

«Σύμφωνα με την αστυνομία, φαίνεται ότι η σκηνή που βιντεοσκοπούσαν περιελάμβανε τη χρήση όπλου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του σερίφη Χουάν Ρίος σε δήλωσή του. «Οι ντετέκτιβ ερευνούν πώς και τι τύπος βλήματος εκτοξεύτηκε».

«Το περιστατικό παραμένει υπό έρευνα. Καθώς γίνονται διαθέσιμες περισσότερες πληροφορίες, θα παρέχονται ενημερώσεις», πρόσθεσε.

Δεν είναι σαφές ακόμη, όπως σημειώνει η Daily Mail, αν το όπλο που σκότωσε την 42χρονη είχε -για κάποιο λόγο- πραγματικές σφαίρες ή αν η πυρίτιδα που χρησιμοποιείται σε άσφαιρα για γυρίσματα ταινιών μπορεί να τραυματίσει κάποιον θανάσιμα. Η έρευνα για το πώς συνέβη το δυστύχημα συνεχίζεται.

Συντετριμμένοι οι παραγωγοί της ταινίας

Νωρίτερα την Πέμπτη, ο εκπρόσωπος του Μπάλντουιν εξέδωσε δήλωση στο People σχετικά με τους πυροβολισμούς, λέγοντας: «Σήμερα σημειώθηκε ένα δυστύχημα στο σετ του Νέου Μεξικού που αφορούσε την αστοχία ενός πυροβόλου όπλου με άσφαιρα».

Εν τω μεταξύ, ένας εκπρόσωπος της Rust Pictures LLC, της εταιρείας παραγωγής της ταινίας, δήλωσε: «Ολόκληρο το καστ και οι εργαζόμενοι στα γυρίσματα είναι συντετριμμένοι με τη σημερινή τραγωδία και στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους αγαπημένους της Χαλίνα.

Σταματήσαμε τα γυρίσματα της ταινίας για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα και συνεργαζόμαστε πλήρως με την Αστυνομική Διεύθυνση της Σάντα Φε. Θα παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες σε όλους εργάζονται για την ταινία ενώ προσπαθούμε να διαχειριστούμε αυτό το φοβερό γεγονός»

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση