HomeHL-9Σεισμός: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά

Σεισμός: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά

Για προληπτικούς λόγους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά τον ισχυρό σεισμό έντασης 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ αρκετοί δήμοι προχώρησαν στην αναστολή λειτουργίας των σχολείων όλων των βαθμίδων για προληπτικούς λόγους.

Την αρχή έκανε ο δήμος Ηρακλείου εξαιτίας και της έντονης μετασεισμικής δραστηριότητας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δήμου Ηρακλείου:

Στην αναστολή της λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηρακλείου για το υπόλοιπο της ημέρας (Πέμπτη 21/10) προχώρησε η Αντιδημαρχία Παιδείας, λόγω της σεισμικής δραστηριότητας.  Η απόφαση ελήφθη για προληπτικούς λόγους.

Κλειστά τα Σχολεία στο Μαλεβίζι

Με απόφαση του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα, θα παραμείνουν κλειστά για σήμερα Πέμπτη 21 Οκτωβρίου για το υπόλοιπο του υπόλοιπου σχολικού προγράμματος τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και τα ολοήμερα τμήματα, λόγω της συνεχιζόμενης σεισμικής ακολουθίας.

Η απόφαση αφορά επίσης Δημοτικούς και ιδιωτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς καθώς και τα ΚΔΑΠ.

Έκλεισαν και τα σχολεία στο δήμο Γόρτυνας

Και ο δήμος Γόρτυνας αποφάσισε να αναστείλει τη λειτουργία των σχολικών μονάδων εξαιτίας του σεισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με απόφαση του Δημάρχου Γόρτυνας, Κοκολάκη Ελευθέριου, διακόπτεται σήμερα, Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, η λειτουργία των σχολείων όλων των βαθμίδων (Βρεφικός, Παιδικοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) του Δήμου Γόρτυνας, για προληπτικούς λόγους, λόγω της νέας ισχυρής σεισμικής δόνησης 4,5 Ρίχτερ. Η απόφαση ελήφθη με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών και εκπαιδευτικών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση