HomeΕΛΛΑΔΑΓρεβενά: Ο Μητροπολίτης κατέβαζε με το δάχτυλο τις μάσκες επισήμων για να φιλήσουν τον Σταυρό

Γρεβενά: Ο Μητροπολίτης κατέβαζε με το δάχτυλο τις μάσκες επισήμων για να φιλήσουν τον Σταυρό

Ο μόνος που αρνήθηκε να κατεβάσει τη μάσκα, αλλά και να “ξεφύγει” από τα…δάχτυλα του μητροπολίτη ήταν ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Θ. Θεοδουλίδης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπορεί από την Τρίτη, η Π.Ε. Γρεβενών να έχει, πλέον, εισέλθει στο “κόκκινο” του επιδημιολογικού χάρτη της χώρας, αλλά ο Μητροπολίτης Δαβίδ κατέβαζε με το…δάχτυλο τις μάσκες επισήμων και καθηγητών για να τους αγιάσει και να φιλήσουν το σταυρό.

Οι απίστευτες, πραγματικά, εικόνες εκτυλίχθηκαν στον αγιασμό των νέων φοιτητικών εστιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με τον δήμαρχο (και γιατρό στο επάγγελμα) Γ. Δασταμάνη και τον αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Γ. Γιάτσιο να…κατεβάζουν μόνοι τους τις μάσκες, σύμφωνα με το kozanimedia.

Ο μόνος που αρνήθηκε να κατεβάσει τη μάσκα, αλλά και να “ξεφύγει” από τα…δάχτυλα του μητροπολίτη ήταν ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Θ. Θεοδουλίδης.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει το star-fm.gr, ο Μητροπολίτης Γρεβενών, κατα την διάρκεια της ξενάγησης στους χώρους των εστιών, είδε μία πόρτα που έγραφε “Αιθουσα Διαλογισμού“ και απαίτησε να υπάρχει χώρος προσευχής.

skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση