HomeΕΛΛΑΔΑΣήμερα η εισαγγελική πρόταση για την Κακαράντζουλα

Σήμερα η εισαγγελική πρόταση για την Κακαράντζουλα

Σόκαρε με τα όσα κυνικά είπε για το βιτριόλι στην Ιωάννα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με την αγόρευση του εισαγγελέα της έδρας Χαράλαμπου Μαστραντωνάκη συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Ο εισαγγελικός λειτουργός θα προτείνει στο δικαστήριο ποια κατά την άποψή του θα πρέπει να είναι η ποινική μεταχείριση της 36χρονης κατηγορούμενης. Εάν δηλαδή θα πρέπει να κηρυχθεί ή όχι ένοχη για την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης που αντιμετωπίζει.

Πλησιάζει η ώρα της απόφασης

Η δίκη μετά την απολογία της κατηγορούμενης πριν από μία εβδομάδα, έχει μπει στην τελική ευθεία. Μετά την πρόταση του εισαγγελέα θα ακολουθήσουν οι αγορεύσεις των συνηγόρων πολιτικής αγωγής, δηλαδή της Ιωάννας, και θα ακολουθήσουν οι αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης. Μόλις ολοκληρωθεί το στάδιο των αγορεύσεων το δικαστήριο θα αποσυρθεί σε διάσκεψη, προκειμένου να εκδώσει την απόφασή του επί της ενοχής.

Τι είχε υποστηρίξει η δράστις

Η 36χρονη στην απολογία της υποστήριξε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα, αλλά να την πληγώσει: «ήθελα να πονέσει η Ιωάννα, όπως πόνεσε κι εμένα η ψυχή μου».

Ο λόγος; Όπως είπε, ήταν η εμμονή της με τον 40χρονο και την Ιωάννα, για τους οποίους πίστευε ότι είχαν σχέση: «με περιέπαιζαν και οι δύο, με κυρίευσε το αίσθημα της εκδίκησης».

Ζήτησε συγγνώμη, όμως δεν έπεισε την πλευρά του θύματος ότι έχει μετανιώσει για το κακό που προκάλεσε.

Η αντίδραση της Ιωάννας μετά την απολογία της 36χρονης

«Περίμενα να ακούσω κάποιες απαντήσεις. Δυστυχώς δεν πήρα καμία απάντηση. Όσα ισχυρίστηκε η κατηγορούμενη καταρρίπτονται από τα στοιχεία της δικογραφίας. Ακόμη και όταν ο πρόεδρος της έδειξε τις φωτογραφίες μου με τα χειρουργεία και με όλα όσα έχω τραβήξει, εκείνη έμεινε απαθής και ατάραχη», ήταν το σχόλιο της Ιωάννας μετά το πέρας της απολογίας της 36χρονης.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση