HomeHL-9Αυγενάκης και Ράπτη στο Αρκαλοχώρι για την ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων

Αυγενάκης και Ράπτη στο Αρκαλοχώρι για την ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων

Τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό πάρα τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιο για θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, Χρ. Τριαντόπουλο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοβαρό πλήγμα έχει δεχτεί ο εμπορικός και επιχειρηματικός κόσμος του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, ο οποίος δέχεται σοβαρές τις συνέπειες του καταστροφικού σεισμού της 27ης Σεπτεμβρίου. Τα μέτρα και οι πολιτικές άμβλυνσης των επιπτώσεων που προκάλεσε ο σεισμός στην επιχειρηματική και εμπορική δραστηριότητα της περιοχής αναμένεται να βρεθούν επί τάπητος την Πέμπτη, στις 3.15 μ.μ., στο Επιχειρησιακό Κέντρο όπου και θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη του Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη με τον Υφυπουργό πάρα τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιο για θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, Χρήστο Τριαντόπουλο.

Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν οι εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Αρκαλοχωρίου και της Δημοτικής Αρχής, για την πορεία των ενισχύσεων των πληγέντων μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας arogi.gov.gr και τις πρωτοβουλίες για στοχευμένη ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων.

Στο σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι θα βρεθεί την Πέμπτη, στις 2 το μεσημέρι, εκτός από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού και Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη και η Υφυπουργός, αρμόδια για θέματα ψυχικής υγείας, Ζωή Ράπτη.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση