HomeHL-9Αιματηρή επίθεση στην ταβέρνα: Απολογήθηκαν οι δύο – Τι αποφάσισαν οι εισαγγελικές αρχές

Αιματηρή επίθεση στην ταβέρνα: Απολογήθηκαν οι δύο – Τι αποφάσισαν οι εισαγγελικές αρχές

Αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου πέρασαν σήμερα το πρωί ο 30χρονος και ο 18χρονος προκειμένου να απολογηθούν για την αιματηρή επίθεση στην ταβέρνα στις Γούβες τον περασμένο Ιούλιο.

Οι δύο άνδρες ήταν να απολογηθούν στις 12 Οκτωβρίου ωστόσο εξαιτίας του σεισμού που είχε σημειωθεί διακόπηκε για σήμερα.

Μετά την απολογία τους ο ανακριτής, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, αποφάσισε να αφεθούν ελεύθεροι και οι δύο με περιοριστικούς όρους την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα καθώς και την εμφάνιση μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Το χρονικό της αιματηρής επίθεσης

Υπενθυμίζεται ότι η αιματηρή επίθεση συνέβη τον Ιούλιο σε μία ταβέρνα στις Γούβες όταν ένας 37χρονος άνδρας έτρωγε μαζί με την σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Κάποια στιγμή στην ταβέρνα μπαίνει ο 32χρονος μαζί με έναν 27χρονο και τον 29χρονο αδερφό του και δύο ακόμα άτομα.

Μόλις η παρέα των πέντε ανδρών αντικρίζει τον 37χρονο κτηνοτρόφο μαζί με την οικογένειά του ξεκινά ένας καυγάς εξαιτίας κτηματικών διαφορών που φαίνεται να είχαν.

Ο καυγάς φαίνεται ότι ξέφυγε με έναν εκ των δραστών να βγάζει το όπλο και να πυροβολεί εναντίον της οικογένειας. Τα σκάγια βρήκαν τον 37χρονο καθώς και την σύζυγό του ενώ από θαύμα δεν τραυματίστηκαν τα παιδιά και οι υπόλοιποι θαμώνες του καταστήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 29χρονος και ο 32χρονος έχουν ήδη προφυλακιστεί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση