HomeHL-9Καταδικάστηκε ο επιχειρηματίας πέταξε κροτίδα σε εργαζόμενους απορριμματοφόρου

Καταδικάστηκε ο επιχειρηματίας πέταξε κροτίδα σε εργαζόμενους απορριμματοφόρου

Σε 35 μήνες φυλάκισης και χρηματική ποινή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καταδικαστική ήταν η απόφαση του Αυτόφωρου Δικαστηρίου Ηρακλείου για τον 42χρονο επιχειρηματία που το βράδυ της Κυριακής πέταξε μία κροτίδα σε απορριμματοφόρο του δήμου ενώ μέσα σε αυτό βρισκόταν δύο εργαζόμενοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 42χρονο και του επέβαλε συνολικά 35 μήνες φυλάκισης καθώς και 200 ημέρες με χρηματική ποινή – 9 ευρώ η μέρα.

Εξαιτίας του λευκού ποινικού μητρώου του 42χρονου το δικαστήριο έκρινε πως η απόφαση θα έχει αναστέλλουσα δύναμη με τον καταδικασθέντα να προχωρά σε έφεση.

Την ίδια ώρα, το δικαστήριο έκρινε αθώο τον 37χρονο εργαζόμενο στη καθαριότητα του οποίου είχε κατατεθεί μήνυση σε βάρος του από τον επιχειρηματία.

Το χρονικό

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο του Ηρακλείου και πιο συγκεκριμένα στην οδό Ιδομενέως ο πέταξε μία κροτίδα σε απορριμματοφόρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 42χρονος βγήκε από την καφετέρια την ώρα που βρισκόταν έξω το απορριμματοφόρο και χωρίς να έχει διευκρινιστεί τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους, ο επιχειρηματίας άρχισε τις λεκτικές απειλές αρχικά κρατώντας στα χέρια μάλιστα και μία μεταλλική ράβδο και στη συνέχεια πέταξε μία κροτίδα στην πλευρά του απορριμματοφόρου.

Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός ωστόσο ακολούθησαν μηνύσεις και από την πλευρά των παθόντων αλλά και από τη πλευρά του ιδιοκτήτη της καφετέριας ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε απειλές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση