HomeHL-WorldΒλαντίμιρ Πούτιν: Σφοδρή κριτική για το φλερτ με δημοσιογράφο

Βλαντίμιρ Πούτιν: Σφοδρή κριτική για το φλερτ με δημοσιογράφο

Κατά τη διάρκεια ενεργειακού φόρουμ στη Μόσχα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν δέχθηκε σκληρή κριτική για τα κομπλιμέντα του σε Αμερικανίδα δημοσιογράφο του CNBC. Η Χάντλεϊ Γκαμπλ παρουσίαζε και συντόνιζε ενεργειακό φόρουμ στη Μόσχα. Ο Βλαντίμιρ Πούτιν δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει πόσο “όμορφη” και “ωραία” ήταν, με αποτέλεσμα να τεθεί στο στόχαστρο με τους επικριτές του να τον κατηγορούσαν για “σεξισμό”.

Ωστόσο,  κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο έσπευσε να υπερασπιστεί τον πρόεδρο της Ρωσίας, στοχοποιώντας με τη σειρά του τη δημοσιογράφο, τονίζοντας πως η ίδια προσπάθησε να αποσπάσει την προσοχή του Βλαντίμιρ Πούτιν “τοποθετώντας τον εαυτό της σαν σεξουαλικό αντικείμενο”.

Ο Βλαντίμιρ Σολόβγιοβ μέσω του τηλεοπτικού δικτύου Rossiya 1 πρόβαλε ανέκδοτο υλικό όπου όπως ο ίδιος υποστηρίζει απεικονίζονται οι προσπάθειες της Χάντλεϊ να αποσπάσει τον Ρώσο πρόεδρο.

Η δημοσιογράφος γλείφει τα χείλη της, πιάνει τα μαλλιά της και κουνά το πόδι της προς το μέρος του Πούτιν, με τον παρουσιαστή της εκπομπής Ντμίτρι Κισέλγιοβ να υποστηρίζει ότι είναι σε πλήρη έκθεση η γλώσσα του σώματός της. Η κρατική τηλεόραση επικεντρώθηκε στα πλάνα από τα πόδια της δημοσιογράφου, ενώ επισημάνθηκε ότι ήταν μια αποτυχημένη προσπάθεια να αιφνιδιάσει τον Πούτιν.

“Φυσικά δεν περιελήφθησαν όλα στην τηλεοπτική μετάδοση, οπότε αυτό είδε το κοινό και από το συνεργείο μας” είπε ο 57χρονος υποστηρικτής του Πούτιν, Σολόβγιοβ ενώ ο παρουσιαστής Ντμίτρι Κισέλγιοβ είπε “για να συνοψίσουμε, η Χάντλεϊ επέδειξε τολμηρή συμπεριφορά, τοποθετώντας ανοιχτά τον εαυτό της ως σεξουαλικό αντικείμενο χωρίς να φοβηθεί ότι θα επικριθεί από τις φεμινίστριες” είπε και πρόσθεσε: “Δείχνει ότι είχε προετοιμαστεί πολύ σκληρά για τη συνάντηση με τον Πούτιν, λες και ετοιμαζόταν για την πασαρέλα”.

Επίσης, τόνισε ότι για να δείξει πιο μακριά τα πόδια της φόρεσε τις 12ποντες Louboutin γόβες της ενώ χρησιμοποίησε και μία φράση του ίδιου του σχεδιαστή Christian Louboutin ότι “τέτοιες γόβες πηγαίνουν τέλεια σε μια γυμνή γυναίκα… προσθέτουν σεξουαλικότητα” είπε ο δημοσιογράφος για την εμφάνιση της Χάντλεϊ.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση