HomeHL-9Τραγωδία: Εδώ πνίγηκε ο παππούς που κολυμπούσε με τα εγγόνια του

Τραγωδία: Εδώ πνίγηκε ο παππούς που κολυμπούσε με τα εγγόνια του

Σε κατάσταση σοκ τα παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τραγικό τρόπο έληξαν οι διακοπές για μία οικογένεια τουριστών που βρίσκονταν στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ένας παππούς μαζί με τα δύο του εγγονάκια πήγαν σήμερα να απολαύσουν το απογευματινό τους μπάνιο στις Γούβες Ηρακλείου.

Τα ισχυρά θαλάσσια ρεύματα όμως παρέσυραν και τους τρεις με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βγουν έξω.

pnigmos-goybes

Το περιστατικό αντιλήφθηκαν οι λουόμενοι αλλά και οι εργαζόμενοι της περιοχής που μπήκαν μέσα και έριξαν σωσίβια προκειμένου να βγάλουν τα δύο παιδιά – ηλικία ς7 και 8 χρόνων – και τον 65χρονο περίπου παππού τους.

Αρχικά βγήκαν με ασφάλεια τα δύο μικρά αγόρια ενώ στη συνέχεια εντατικοποιήθηκαν οι προσπάθειες για να σωθεί και ο παππούς.

pnigmos-goybes1

Δυστυχώς όμως, ο άτυχος άνδρας είχε εγκλωβιστεί στα βράχια που υπάρχουν στην περιοχή αφήνοντας εκεί την τελευταία του πνοή.

«Εμείς προσπαθήσαμε να τον τραβήξουμε στην στεριά αλλά ήταν πολύ δυνατά τα ρεύματα και δεν μπορούσαμε. Με τη βοήθεια του λιμενικού σώματος, τελικά η σορός του άνδρα ανασύρθηκε και τοποθετήθηκε στο σκάφος», ανέφερε μιλώντας στο cretapost εργαζόμενος της περιοχής που έσπευσε να βοηθήσει στην επιχείρηση διάσωσης.

pnigmos-goybes3

Οι άνδρες του λιμενικού σώματος παρέλαβαν την σορό και την μετέφεραν στο λιμανάκι της περιοχής όπου περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

pnigmos4

Παράλληλα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost, τα δύο αγοράκια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ χωρίς όμως να φέρουν κάποια εμφανή τραύματα.

pnigmos-goybes2

Διαφήμιση
Διαφήμιση