HomeΚΡΗΤΗEKH: Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο σε μία κρίσιμη συγκυρία

EKH: Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο σε μία κρίσιμη συγκυρία

Την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε μία κρίσιμη χρονική στιγμή για τους εργαζόμενους και  τους ανέργους πραγματοποιείται το ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 20/10/2021 και ώρα 17:30, στον προαύλιο χώρο του 3ου Λυκείου Ηρακλείου, επί της Λ. Δημοκρατίας (πλησίον ΕΚΗ), τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα του covid-19.

Έπειτα από την συνάντηση των παρατάξεων του ΕΚΗ, που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, νομιμοποιούνται να συμμετέχουν 70 σωματεία της δύναμης του ΕΚΗ, με 286 αντιπροσώπους. Η εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής θα διεξαχθεί από τις 19:00 εώς τις 21:00. Απαραίτητη για την είσοδό των Αντιπροσώπων στο Συνέδριο η Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Μετά το πέρας του Συνεδρίου θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα στον Μεγάλο Μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους με δικαίωμα συμμετοχής να προσέλθουν στο Συνέδριο, αφού η παρουσία τους σε αυτή την δύσκολη περίοδο κρίνεται άκρως απαραίτητη όχι μόνο για να αξιολογήσουμε τον απολογισμό της τριετίας, αλλά για να καθορίσουμε και το Πρόγραμμα Δράσης για την εξίσου δυσκολότερη τριετία, που ακολουθεί, με σκοπό την ανατροπή των αντι-εργατικών μέτρων, που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια των μνημονίων και της πανδημίας.

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση