HomeHL-9Σήμερα η δίκη για του 55χρονου παιδοκτόνου

Σήμερα η δίκη για του 55χρονου παιδοκτόνου

Κατηγορείται ότι σκότωσε με μαχαίρι τον 26χρονο γιο του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται σήμερα ο 55χρονος παιδοκτόνος αλλά και ο 24χρονος γιος του, για την δολοφονία του άλλου του παιδιού και αδελφού που σημειώθηκε το Δεκέμβριο του 2020 στην περιοχή της Θερίσου στο Ηράκλειο.

Ο 55χρονος πατέρας κατηγορείται ότι σκότωσε με μαχαίρι, τον 26χρονο γιο του καθώς όπως ο ίδιος, ισχυρίστηκε προανακριτικά βρισκόταν σε άμυνα.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις μαρτύρων το θύμα ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, ενώ και στο παρελθόν είχε χτυπήσει αρκετές φορές τον πατέρα του.

Αρχικά ο καβγάς ξεκινησε μεταξύ των δύο αδελφών του 24χρονου και του θύματος
gios-anakrith

Συχνοί οι καυγάδες μεταξύ τους

Υπενθυμίζεται ότι ο καυγάς που σημειώθηκε, ανήμερα των Χριστουγέννων, ήταν ανάμεσα στον 55χρονο πατέρα και τον 24χρονο γιό του που τα έβαλαν με τον 26χρονο, επίσης γιο της οικογένειας. Ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται να… ξέφυγαν καθώς πάνω στον καυγά ο 55χρονος πατέρας παίρνει ένα μαχαίρι και τραυματίζει τον 26χρονο γιο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το μοιραίο εκείνο βράδυ των Χριστουγέννων, είχαν καταναλώσει αλκοόλ.

Μάλιστα το θύμα λάμβανε φαρμακευτική αγωγή ενώ οι καυγάδες μεταξύ τους είναι συχνοί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρώτα μάλωσαν έντονα τα δύο αδέλφια. Η λογομαχία μεταξύ των δύο αδελφών δεν άργησε να μετατραπεί σε συμπλοκή. Ο κατηγορούμενος αδελφός μπήκε μέσα στο σπίτι με αίματα. Τότε ο 55χρονος πατέρας βγήκε έξω από το σπίτι και άρχισε να κυνηγάει τον 26χρονο με ένα κουζινομάχαιρο, καταφέρνοντας του μαχαιριές στο σώμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση