HomeΣΠΟΡΠυροβολισμοί από αστυνομικό σε επεισόδια εντός γηπέδου στην Πορτογαλία! – Δείτε βίντεο

Πυροβολισμοί από αστυνομικό σε επεισόδια εντός γηπέδου στην Πορτογαλία! – Δείτε βίντεο

Απίστευτες σκηνές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Μοντίζο είναι μια μικρή πόλη στην περιφέρεια της Σετούμπαλ (πολύ κοντά στη Λισαβόνα), ωστόσο το όνομα της έγινε γνωστό για τους εντελώς λάθος λόγους…

Η τοπική ομάδα Ολίμπικο Ντο Μοντίζο, αντιμετώπισε τη Βιτόρια Σετούμπαλ Β (η πρώτη ομάδα αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία) για το πρωτάθλημα της τοπικής ένωσης με το τελικό σκορ να είναι 0-0.

Στο φινάλε του αγώνα κι ενώ αρχικά φαινόταν ότι δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα, η απόφαση ενός μέλους του προπονητικού τιμ της Σετούμπαλ να ζητήσει εξηγήσεις από έναν ποδοσφαιριστή της Μοντίζο ήταν η σπίθα που δεν προκάλεσε απλή φωτιά, αλλά πραγματική έκρηξη με πυροβολισμούς εντός γηπέδου!

Κουβέντα στη κουβέντα η κατάσταση άρχισε να… εκτραχύνεται, ενώ στον καβγά άρχισαν να εμπλέκονται και περισσότεροι (ποδοσφαιριστές, προπονητές, φροντιστές) με το… μπουλούκι να φτάνει ακριβώς μπροστά από τις κερκίδες με αποτέλεσμα κάποιοι θερμόαιμοι οπαδοί να βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο.

Κάποια στιγμή άρχισαν να πέφτουν και οι πρώτες ψιλές, αλλά τότε οι αστυνομικοί που ήταν στο γήπεδο αποφάσισαν αν βγάλουν τα υπηρεσιακά τους περίστροφα και να πυροβολήσουν εννέα φορές στον αέρα, ενώ στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται ξεκάθαρα ένας αστυνομικός να απειλεί με το όπλο του έναν εκ των συμμετεχοντων στα επεισόδια.

Μάλιστα μία ώρα μετά το τέλος του αγώνα το λεωφορείο της αποστολής των φιλοξενούμενων αποχώρησε συνοδεία της αστυνομίας για το φόβο των Ιουδαίων!

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση