HomeΕΛΛΑΔΑΜπατζελή: Εκτιμώ ότι ο Παπανδρέου θα μπει στον αγώνα για την εκλογική αναμέτρηση του ΚΙΝΑΛ

Μπατζελή: Εκτιμώ ότι ο Παπανδρέου θα μπει στον αγώνα για την εκλογική αναμέτρηση του ΚΙΝΑΛ

Πρόσθεσε ότι η ανακοίνωση της υποψηφιότητας μπορεί να γίνει ακόμα και σήμερα και τόνισε ότι θα τον στηρίξει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Γιώργος Παπανδρέου να ανακοινώσει πιθανόν και σήμερα την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ, άφησε χθες το βράδυ η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής, Κατερίνα Μπατζελή σε συνέντευξή της στο Star Κεντρικής Ελλάδας.

«Δεν έχει καμία αγωνία να κατοχυρώσει τον εαυτό του στο Κίνημα Αλλαγής. Θεσμικά συνάντησε τον Μανώλη Χριστοδουλάκη που είναι γραμματέας και του είπε πως πηγαίνει η διαδικασία των υποψηφιοτήτων και αν θα μπορούσε να έχει την άδεια», δήλωσε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν ζήτησε από κανέναν να αποσυρθεί.

«Εκτιμώ ότι αναμένεται πραγματικά να μπει στον ενεργό αγώνα για την εκλογική αναμέτρηση. Προσωπικά εκτιμώ ότι αυτή θα είναι ιστορική όχι για το ποιος θα βγει, αλλά ότι δίνουμε μια μάχη ως κόμμα με όλες τις τάσεις για να δυναμώσουμε τον χώρο της κεντροαριστεράς», σημείωσε και πρόσθεσε ότι ενδέχεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του ακόμα και σήμερα. Στο πλαίσιο αυτό, η κ. Μπατζελή ανέφερε ότι θα τον στηρίξει.

Στο μεταξύ, οι πολιτικές διεργασίες στο ΚΙΝ.ΑΛ, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών, συνεχίζονται.

Χθες, ο Γιώργος Παπανδρέου πραγματοποίησε συναντήσεις με τους υποψηφίους για την ηγεσία του κόμματος, Παύλο Γερουλάνο και Παύλο Χρηστίδη, ενώ σήμερα θα έχει συνομιλίες με τον Βασίλη Κεγκέρογλου, τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Πάντως, χθες ο τελευταίος με δήλωσή του από το Καρπενήσι, έστειλε μήνυμα στον Γιωργο Παπανδρεου, αλλά και στους κ.κ. Βενιζέλο και Σημίτη να εγγυηθούν την ενότητα και τις διαδικασίες και τόνισε ότι δεν πρόκειται να αποσύρει την υποψηφιότητά του. «Όποιος, θέλει να κατέβει, απευθύνομαι σε όλα τα στελέχη και στον κ.Παπανδρέου, υπάρχουν οι θεσμικές αποφάσεις του κόμματος και να τις τηρήσει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβερδος.

skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση