HomeHL-9Hράκλειο: 84χρονος δρομέας στο Run Greece έβαλε τα… γυαλιά στους νέους

Hράκλειο: 84χρονος δρομέας στο Run Greece έβαλε τα… γυαλιά στους νέους

Βασίλης Στεφανής: «Η νεολαία έπρεπε να πρωτοστατεί αλλά κοιτά τον καναπέ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Είναι 84 χρονών και δεν δίστασε να συμμετέχει στο Run Greece στο Ηράκλειο και να διανύσει πέντε χιλιόμετρα.

Ο λόγος για τον Βασίλη Στεφανή που μέσα σε 50 λεπτά έκανε την διαδρομή βάζοντας τα.. γυαλιά στους νέους.

«Συμμετείχα στην διαδρομή των 5 χιλιομέτρων. Η διαδρομή ήταν άνετη και την έκανα σε 50 λεπτά περίπου. Η οργάνωση ήταν εξαιρετική και όλοι οι φορείς έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό», ανέφερε σε δηλώσεις του στο cretapost, ο 84χρονος Βασίλης Στεφανής.

basilhs-5

«Αξέχαστη εμπειρία»

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Στεφανής δήλωσε για πρώτη φορά συμμετοχή στο Run Greece ενώ έχει πάρει την απόφαση να συμμετάσχει κάθε χρόνο.

basilhs-1

«Η ιδέα να συμμετάσχω στην διοργάνωση του Run Greece ήταν του προπονητή μου, στο Iron Body Community, του Κώστα Σταθόπουλου. Καθημερινά περπατάω για δύο ώρες περίπου ενώ κάνω και γυμναστική κάποιες φορές το μήνα. Η ιδέα αυτή μου άρεσε και το αποφάσισα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που τελικά συμμετείχα γιατί η εμπειρία που απόκτησα είναι αξέχαστη. Για όσο είμαι καλά θα συμμετέχω», τόνισε σχετικά ο κ. Στεφανής.

basilhs-4

«Η νεολαία έπρεπε να πρωτοστατεί αλλά κοιτά τον καναπέ»

Στο φετινό Run Greece συμμετείχαν χιλιάδες Ηρακλειώτες ωστόσο, όπως σημειώνει ο Βασίλης Στεφανής, στην διαδρομή των 5 χιλιομέτρων δεν είχε πολλούς νέους.

«Είχε αρκετό κόσμο αλλά όχι τόσο νεολαία. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάθονται στον καναπέ και δεν συμμετέχουν σε τέτοια εκδήλωση. Απορώ πραγματικά. Η νεολαία έπρεπε να πρωτοστατεί σε αυτήν την οργάνωση αλλά έχει μάτια μόνο για τον καναπέ», επεσήμανε σχετικά ο κ. Στεφανής.

basilhs-2-1-custom

Διαφήμιση
Διαφήμιση