HomeHL-LifestyleΑλκοόλ τέλος για Ελισσάβετ- Τα αγαπημένα της ποτά και γιατί «κόβονται»

Αλκοόλ τέλος για Ελισσάβετ- Τα αγαπημένα της ποτά και γιατί «κόβονται»

Τι αναφέρει ο γιατρός της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι ένα από τα πρόσωπα που θα μείνουν στις σελίδες της ιστορίας και αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία.

Αν και η βρετανίδα μονάρχης στα 95 της έτη εξακολουθεί να μάς απασχολεί με τις βασιλικές της δραστηριότητες, κατά καιρούς έρχονται στην επιφάνεια μερικές αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή… οι οποίες σαφώς δεν περνούν απαρατήρητες.

Πρόσφατα, έγινε γνωστό πως ο γιατρός της τής απαγόρευσε να πίνει αλκοόλ και όλοι αντιληφθήκαμε πως αυτό, δεν θα της έχει αρέσει ιδιαίτερα.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Mail με πηγή το Vanity Fair, αναφέρει πως για λόγους υγείας οι γιατροί της βασίλισσας της συνέστησαν να σταματήσει πλήρως την κατανάλωση αλκοόλ.

Γράφοντας για το γεγονός, η editor του Vanity Fair, Katie Nicholl τόνισε: «Η βασίλισσα θα αναγκαστεί να αποχωριστεί το απογευματινό της ποτό, το οποίο ήταν μαρτίνι» και πρόσθεσε πως: «Αυτή η απαγόρευση είναι πολύ σημαντική γιατί μπορεί η βασίλισσα να μην πίνει πολύ αλλά της έχουν μείνει μικρές απολαύσεις πια σε αυτή τη φάση της ζωής της».

Να θυμίσουμε πως πέρα από το μαρτίνι, η βασίλισσα λατρεύει το γλυκό κρασί.

skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση