HomeHL-GreeceΚαι ελικόπτερο στην έρευνα για τους δύο αγνοούμενους στο Άγιο Όρος

Και ελικόπτερο στην έρευνα για τους δύο αγνοούμενους στο Άγιο Όρος

Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ατελέσφορες παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο Ουκρανών προσκυνητών που χάθηκαν χθες το βράδυ στο Άγιο Όρος  και σήμερα το πρωί στήθηκε επιχείρηση ανεύρεσής τους από την Πυροσβεστική και την ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, επρόκειτο για μία ομάδα εννέα ατόμων που ανέβηκε στο Ορος. Κατά τη διάρκεια της κατάβασής τους όμως δύο άτομα -οι αγνοούμενοι- έμειναν πίσω. Όταν οι υπόλοιποι αντιλήφθηκαν την απουσία τους επέστρεψαν για να τους βρουν, αλλά όταν συνειδητοποίησαν ότι αγνοούνταν, ειδοποίησαν τις αρχές για τον εντοπισμό τους.

«Αποκόπηκαν από την ομάδα σε μια πεζοπορία και έκτοτε αγνοούνται» είπε ο αναπληρωτής διοικητής του Αγίου Όρους Αρίστος Κασμίρογλου τονίζοντας ότι σήμερα επικρατούν ήπιες καιρικές συνθήκες και στην επιχείρηση έρευνας έχει προστεθεί και ένα ελικόπτερο.

Η αγωνία για την τύχη των δύο προσκυνητών επιτείνεται ώρα με την ώρα, καθώς η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 6 το πρωί, ωστόσο δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για την ανεύρεσή τους. Επισημαίνεται ότι αποκόπηκαν από την υπόλοιπη ομάδα  στο Όρος Άθωνα πλησίον της Μονής Αγίου Παύλου.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση