HomeHL-GreeceΣτο έλεος της κακοκαιρίας η Βόρεια Ελλάδα: Κλειστοί δρόμοι και δεκάδες απεγκλωβισμοί

Στο έλεος της κακοκαιρίας η Βόρεια Ελλάδα: Κλειστοί δρόμοι και δεκάδες απεγκλωβισμοί

Στη Θεσσαλονίκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο έλεος της έντονων καιρικών φαινομένων βρίσκονται τις τελευταίες ώρες Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, με τη διακοπή κυκλοφορίας στους δρόμους, τη συσσώρευση υδάτων και τις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού, να είναι ενδεικτικά του κλίματος αναστάτωσης.

Με σφοδρότητα χτυπά η κακοκαιρία τη βόρεια Ελλάδα,  ενώ η συνδρομή της Πυροσβεστικής στο Ζαγκλιβέρι κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να απεγκλωβιστούν από τα σπίτια τους τέσσερις άνθρωποι και να μεταφερθούν σε ασφαλές σημείο. Εως αυτή την ώρα η κυκλοφορία έχει διακοπεί σε πέντε σημεία, ενώ κλειστή είναι και η εθνική οδός Θεσσαλονίκης – Καβάλας στο ύψος της Ρεντίνας.


Οι κάτοικοι έλαβαν, νωρίτερα, έκτακτη ειδοποίηση από την Πολιτική Προστασία για να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις σε Χαλκιδική, Λαγκαδά και Βόλβη.


Υπερχείλισε ο Ανθεμούντας λόγω της κακοκαιρίας Μπάλος

Συγκεκριμένα, έχει κλείσει ο δρόμος στο φανάρι της Ιντερσαλόνικα καθώς από εκείνο περίπου το σημείο διέρχεται ο Ανθεμούντας, ο οποίος έχει υπερχειλίσει.

Μηχανήματα του δήμου Θέρμης (φορτηγά και γκρέιντερ) και προσπαθούν να απομακρύνουν από το ποτάμι τα φερτά υλικά, προκειμένου να περάσουν τα νερά από κάτω και να ανοίξει εκ νέου ο δρόμος.


Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση