HomeHL-TOPΞανά ισόβια στον 62χρονο για τη δολοφονία της 38χρονης Τόνιας από το Εφετείο στα Χανιά

Ξανά ισόβια στον 62χρονο για τη δολοφονία της 38χρονης Τόνιας από το Εφετείο στα Χανιά

Το πτώμα δεν έχει βρεθεί ακόμα!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν «έσπασαν» τα ισόβια στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Κρήτης για τον 62χρονο Ρεθυμνιώτη για τη δολοφονία μια 38χρονης γυναίκας Βουλγαρικής καταγωγής τον Μάιο του 2018.

Ο κατηγορούμενος, όπως και πρωτόδικα δήλωσε αθώος ωστόσο δεν έπεισε το δικαστήριο που του επέβαλλε την αυστηρότερη ποινή για τη δολοφονία της 38χρονης Τόνιας Ζόεβα, το πτώμα της οποίας σημειωτέον δεν έχει βρεθεί ακόμα!

Η υπόθεση πρωτόδικα είχε εκδικαστεί τον Δεκέμβριο του 2019 με το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων και κρίνει το κατηγορούμενο «ένοχο» επιβάλλοντας ισόβια κάθειρξη.

Ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του κατηγορουμένου για τον οποίο είπε πως υπέπεσε σε αρκετές αντιφάσεις. Εκτίμησε μεταξύ άλλων πως το μοιραίο βράδυ πριν την εξαφάνιση της 38χρονης ο κατηγορούμενος διαπληκτίστηκε με την εξαφανισθείσα και τελικά την σκότωσε και για τον λόγο αυτό άλλωστε βρέθηκαν διάσπαρτες κηλίδες αίματος τόσο στο σπίτι του 60χρονου όσο και στο φορτηγό του.
Μάλιστα είπε πως η νεκρή 38χρονη μεταφέρθηκε από τον κατηγορούμενο σε σημείο όπου και την απέκρυψε.

Ο 60χρονος κατά την διάρκεια της απολογίας του αναφέρθηκε στη γνωριμία του με την 38χρονη, την οποία γνώρισε 8-9 μήνες πριν αυτή εξαφανισθεί.

Είπε πως είχε μαζί της μια περιστασιακή σχέση. Παράλληλα δε, έκανε και αναφορά σε κάποιο τρίτο άτομο από την Συρία με το όνομα Μουσταφά, με τον οποίο όπως είπε τόσο ο 60χρονος, όσο και κάποιοι μάρτυρες στην κατάθεση τους η 38χρονη είχε σχέση, αλλά τον φοβούνταν.

Μάλιστα κατά την διάρκεια της διαδικασίας, όπως αποκαλύφθηκε από την υπεράσπιση του 60χρονου, ο Σύρος απειλούσε την 38χρονη πως θα διοχέτευε στο διαδίκτυο φωτογραφίες της με άσεμνο περιεχόμενο.

zarpanews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση