HomeHL-9Βρήκαν κι άλλα κλεμμένα κοσμήματα στην κατοχή της 18χρονης

Βρήκαν κι άλλα κλεμμένα κοσμήματα στην κατοχή της 18χρονης

Η αξία τους ξεπερνά τις 60.000 ευρώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χρυσές δουλειές έκανε η 18χρονη Ηρακλειώτισσα αφού οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση βρήκαν στην κατοχή της και άλλα κοσμήματα τα οποία είχες κρυμμένα στο σπίτι της.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου συνέλαβαν μία νεαρή Ελληνίδα, κατηγορούμενη για κλοπή.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική προανάκριση, η 18χρονη Ελληνίδα μαζί με ένας 23χρονο Βραζιλιάνο σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, αφαίρεσαν από σπίτι χρήματα, κοσμήματα και άλλα τιμαλφή (χρυσές λίρες) συνολικής χρηματικής αξίας 13.000 ευρώ.

Μετά τη σύλληψη της ακολούθησε έρευνα στο σπίτι της όπου εκεί οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν κοσμήματα και χρηματικό ποσό ενώ συνελήφθη και ο αλλοδαπός συγκάτοικος της.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση, κατά το χρονικό διάστημα από 10.09.2021 έως και 13.10.2021,η 18χρονη και ο 23χρονος είχαν διαπράξει συνολικά τρεις κλοπές-διαρρήξεις σε οικίες, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, αφαιρώντας κοσμήματα, χρήματα, όπλα και φυσίγγια (νόμιμα κατεχόμενα) καθώς και διάφορα έγγραφα, αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας που υπερβαίνει τις 60.000 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηράκλειου προέκυψε ότι ο ανωτέρω αλλοδαπός παρέδιδε τα αφαιρεθέντα αντικείμενα σε ημεδαπή ιδιοκτήτρια ενεχυροδανειστηρίου η οποία και συνελήφθη.

Κατασχεθέντα κοσμήματα και αντικείμενα αποδόθηκαν στους κατόχους τους.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση