HomeΕΛΛΑΔΑΓεννηματά σε Χρηστίδη: Κανείς δεν είναι υποψήφιος εξ ονόματός μου

Γεννηματά σε Χρηστίδη: Κανείς δεν είναι υποψήφιος εξ ονόματός μου

Συνεδριάζει η ΕΔΕΚΑΠ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Παύλου Χρηστίδη για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ η Φώφη Γεννήματα τού ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να μιλά εκ μέρους της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ο Παύλος Χρηστίδης κάλεσε την κυρία Γεννηματά προκειμένου να την ενημερώσει για την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος και εκείνη τού ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να μιλά εκ μέρους της. «Η δήλωση που έκανα την Τρίτη ισχύει απολύτως. Ο ρόλος μου ως προέδρου είναι ρόλος εγγυητή της ενότητας και των διαδικασιών. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να εμπλέξει το όνομα μου στην προεκλογική αντιπαράθεση και να μιλά εκ μέρους μου» φέρεται να είπε σύμφωνα με συνεργάτες της. Αυτή η δήλωση, προφανώς, αφορά όλους όσους προέρχονται από το γεννηματικό μπλοκ.

Αυτή την ώρα συνεδριάζει η ΕΔΕΚΑΠ για να δώσει μια παράταση ορισμένων ημερών στους υποψηφίους. Πιθανολογείται ότι η ΕΔΕΚΑΠ θα στείλει επιστολή στα μέλη της ΚΕ διευκρινίζοντας ότι λόγω εκτάκτων συνθηκών και μόνο σε ό,τι αφορά την προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων δίνεται παράταση ολίγων ημερών. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των εκλογών δεν αλλάζουν.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση