HomeΚΡΗΤΗΔωρεά φορητών Φαρμακείων στις Αστυνομικές Υπηρεσίες του Λασιθίου

Δωρεά φορητών Φαρμακείων στις Αστυνομικές Υπηρεσίες του Λασιθίου

Ένα πλήρες φορητό φαρμακείο σε κάθε Αστυνομική Υπηρεσία του Νομού Λασιθίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση Λασιθίου στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της, σε συνεργασία με τον
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ κ ΚΡΗΤΗΣ ΣΥ.Φ.Α.Κ. , το κατάστημα γραφικών τεχνών “Πολύτροπο” Ηρακλείου και την επιχείρηση “ACHINOS eat & drink by the sand” Αγίου Νικολάου προσέφεραν από ένα πλήρες φορητό φαρμακείο σε κάθε Αστυνομική Υπηρεσία του Νομού Λασιθίου.

Κάθε φαρμακείο περιέχει τον απαραίτητο εξοπλισμό για την παροχή πρώτων βοηθειών τόσο στους Αστυνομικούς όσο κ στους πολίτες που θα χρειαστούν καθώς επίσης κ όργανο απεικόνισης ζωτικών ενδείξεων.

Η ανακοίνωση της Διεθνής Ένωση Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση Λασιθίου αναφέρει μεταξύ άλλων:
« Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον κύριο Γιενετζάκη Απόστολο (Πρόεδρο Διοικητικών Συμβουλίων ΣΥΦΑΚ), τον κύριο Αλιμπέρτη Δημήτριο ( Γενικό Διευθυντή ομίλου ΣΥΦΑΚ), τον κύριο Δασκαλάκη Γιώργο ( ιδιοκτήτη επιχείρησης Πολύτροπο ) και τον κύριο ΖΑΧΑΡΙΑ Κωνσταντίνο ( ιδιοκτήτη επιχείρησης ACHINOS eat & drink by the sand) που συνετέλεσαν καταληκτικά στην υλοποίηση αυτής μας της δράσης πιστοποιώντας καθ αυτόν τον τρόπο ότι είναι κοντά στον Έλληνα Αστυνομικό και κατανοούν πλήρως την σπουδαιότητα του έργου που επιτελούν.
Τα φορητά φαρμακεία παραδόθηκαν στους Διοικητές και το προσωπικό όλων των Αστυνομικών Υπηρεσιών από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου Ι.Ρ.Α.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση