HomeHL-LifestyleΟ γιος του τέως βασιλιά, Φίλιππος, και η Νίνα Φλορ παντρεύονται στην Αθήνα σε λίγες ημέρες

Ο γιος του τέως βασιλιά, Φίλιππος, και η Νίνα Φλορ παντρεύονται στην Αθήνα σε λίγες ημέρες

Οι λεπτομέρειες του γάμου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Αθήνα το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο θα παντρευτεί ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Φίλιππος, με τη Νίνα Φλορ.

Το ζευγάρι έκανε τον πολιτικό του γάμο πριν από έναν χρόνο, τον Δεκέμβριο του 2020, στο Σεν Μόριτζ στην Ελβετία, με την παρουσία μόνο των γονιών τους, λόγω των περιορισμών της πανδημίας.

Τώρα, όμως, ήρθε η στιγμή, όπως φαίνεται, για ένα μεγαλύτερο γάμο, με την παρουσία όλων των φίλων και των συγγενών. Ο γάμος θα γίνει στις 23 Οκτωβρίου, στην Αθήνα. Στο πλευρό τους θα βρεθεί όλη η οικογένεια, ο τέως βασιλιάς με την Αννα Μαρία, ο Παύλος Γλίξμπουργκ με τη Μαρί Σαντάλ και τα πέντε παιδιά τους, αλλά και ο Νικόλαος Γλίξμπουργκ με την Τατιάνα Μπλάτνικ και η Θεοδώρα με τον αρραβωνιαστικό της, Μάθιου Κούμαρ, των οποίων ο γάμος ήταν προγραμματισμένο να γίνει στις Σπέτσες και έχει αναβληθεί δύο φορές, εξαιτίας της πανδημίας.

Την περασμένη άνοιξη, όταν χαλάρωσαν λίγο τα μέτρα στη Μεγάλη Βρετανία, γιόρτασαν με φίλους στην αγγλική εξοχή. Πολλοί θεώρησαν τότε ότι έγινε ο γάμος του ζευγαριού, ωστόσο οι ίδιοι διευκρίνισαν ότι δεν ήταν κάτι περισσότερο από ένα πάρτι.

Σύμφωνα με το Hello.gr, o γάμος του Φίλιππου Γλίξμπουργκ με τη Νίνα Φλορ θα γίνει στη Μητρόπολη Αθηνών και θα ακολουθήσει δεξίωση στη Λίμνη Βουλιαγμένης, ενώ την επομένη θα δοθεί γεύμα στον Ναυτικό Ομιλο Πειραιά.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση