HomeΣΠΟΡΣημαντικές διοργανώσεις στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΗ

Σημαντικές διοργανώσεις στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δυο πολύ σημαντικές εκδηλώσεις φιλοξενήθηκαν το Σαββατοκύριακο, στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού κέντρου Ηρακλείου.

Ο Περιφερειακός αγώνας ρυθμικής γυμναστικής κορασίδων και παγκορασίδων (Δ’ Περιφέρειας), που έγινε για πρώτη φορά στην πόλη μας και στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, με σωματεία απο όλη την Κρήτη.

Και ο καθιερωμένος Αγιασμός του τμήματος στίβου του ΟΦΗ, που έγινε στο στάδιο Ελευθερίας.

stibos-8

Και στις δυο διοργανώσεις, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου ήταν εκεί, ως οικοδεσπότες των αθλητικών αυτών γεγονότων.

Το κλειστό του Λίντο, γέμισε με τις παιδικές φωνές των αθλητών και αθλητριών της ρυθμικής γυμναστικής, σε μια εξαιρετική διοργάνωση.

gimnastiki-3

Η αντιπρόεδρος του ΕΑΚΗ Εύα Σημαιάκη, ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Συγχαρητήρια για τη διοργάνωση. Είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουνε στις εγκαταστάσεις μας το Περιφερειακό πρωτάθλημα Ρυθμικής γυμναστικής το οποίο στέφθηκε με επιτυχία.

Οι μικρές μας αθλήτριες μας χάρισαν ένα εντυπωσιακό θέαμα και μας συγκίνησαν με την προσπάθεια τους  Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και τους προπονητές τους.

Το Ηράκλειο έχει γίνει πόλος αθλητικών γεγονότων, είμαστε πολύ υπερήφανοι ως διοίκηση που μπορούμε να φιλοξενούμε τέτοιες διοργανώσεις».

gimnasiki-5

gimnastiki-6

Εκ μέρους του ΕΑΚΗ, τους αγώνες παρακολούθησε ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ Λευτέρης Ζερβός και το μέλος του ΕΑΚΗ, Μαρία Παπαδάκη.

Παρών ακόμη,  στους αγώνες, ο διεθνής κριτής ενόργανης γυμναστικής Νίκος Προβιάς.

stibos-8

Ο Αγιασμός του τμήματος στίβου του ΟΦΗ

Σημαντική εκδήλωση όμως, ήταν και ο Αγιασμός του τμήματος στίβου του ΟΦΗ, που έγινε στο στάδιο Ελευθερίας, παρουσία πλήθος αθλητών και των γονέων τους.

Ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ, Λευτέρης Ζερβός, συνεχάρη τους ανθρώπους του ΟΦΗ, για την δουλειά που κάνουν στο τμήμα στίβου, το οποίο παραμένει σταθερά στην ελίτ της χώρας.

Ο κ. Ζερβός αναφέρθηκε ακόμη, στην τοποθέτηση δυο νέων στρωμάτων επι κοντώ και ύψους που θα καλύψουν βασικές ανάγκες των αθλητών, καθώς και το νέο κλωβό ρίψεων.

Για το ταρτάν στίβου, τόνισε ότι δεν είναι ευθύνη του ΕΑΚΗ αυτό που έχει συμβεί και γίνεται προσπάθεια να λυθεί άμεσα το πρόβλημα, με την αποκατάσταση του.

stibos-7

Ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «έχουμε κάνει σημαντικές παρεμβάσεις στο στάδιο για την βελτίωση της αθλητικής εγκατάστασης και την καλυτέρευση της καθημερινότητας των αθλητών. Μένει η εκκρεμότητα με το ταρτάν, το οποίο θα το λύσουμε και αυτό. Σας εύχομαι υγεία και καλές επιδόσεις. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας» ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΑΚΗ.

Εκ μέρους του ΕΑΚΗ, στην εκδήλωση του τμήματος στίβου του ΟΦΗ, παραβρέθηκαν ακόμη η κ. Σημαιάκη και οι κ.κ. Νταμπακάκης, Αλεφαντινός και η υπεύθυνη του σταδίου κ. Αδαμάκη.

img066

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση